Blogi

Atoz Oy:n liiketoiminnalliset periaatteet

Atoz Oy:n liiketoiminnalliset periaatteet
Tommi Kauppinen

AtoZ:in yksi perustamisen kulmakivistä on asiakkaan auttaminen räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen avulla, asiakkaan edun mukaisesti. Halusimme hieman avata mitä se kokonaisuutena tarkemmin ottaen tarkoittaa.

Työmme lähtee aina eteenpäin asiakkaan liiketoiminnan lähtökohdista. Pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa ne alueet ja prosessit, joissa asiakkaan liiketoimintaa voi tehostaa paremmaksi digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen. Voimme uudistaa vanhaa tai luoda täysin uutta, kumpi vaihtoehdoista onkaan asiakkaan kannalta järkevämpi ja tehokkaampi kokonaisuus. Joskus nykyisten liiketoimien prosessit voivat olla jo hieman vanhentuneita ja tehottomia teknologian nopean kehityksen ansiosta. Silloin tehdään helposti turhaa manuaalista työtä, jota voi helposti digitalisoinnin avulla nopeuttaa ja tehostaa. Samalla vapautuu aikaa mahdollistaen resurssien keskittämisen enemmän liiketoimintaa kehittävään työhön. Useimmin teknologian kehitys avaa myös täysin uusia liiketoiminnan luomisen mahdollisuuksia.

Palvelumme skaalautuu lyhyistä konsultoinneista laajojen tietojärjestelmien toteutukseen. Pienimmillään se voi tarkoittaa excel-pohjaisen prosessin modernisointia pilvipohjaiseksi ratkaisuksi. Toisaalta palvelun rakennus voi olla paljon monimuotoisempi mobiiliaplikaatiolla varustettu laaja kokonaisvaltainen tietojärjestelmä kansainväliselle markkinalle.

Mitä yhteistyömme antaa asiakkaalle?

AtoZ:n tiimi on kasvanut monen teknologian kokeneesta taitajasta. Jokaisella tiimin jäsenellä on taustallaan erinomainen ja pitkä työhistoria eri toimialojen projekteista. Ammattitaidon ja laajan kokemuksen myötä osaamme varmistaa, että asiakkaalle hankittavat ratkaisut toteutetaan järkevästi ja kustannustehokkaasti. Näin voimme samalla varmistaa niiden tuovan parhaan vastineen investoinnille. Toteutetut ratkaisut ovat nykyaikainen yhdistelmä pilvialustojen tarjoamia palveluita räätälöitynä asiakkaamme liiketoiminnan vaatimuksiin. Näin tuotetulla palvelulla saavutetaan erittäin hyvä kustannustehokkuus ja ylläpidettävyys vuosiksi eteenpäin!

Toteutamme jokaisen projektin ammattitaidolla asiakkaan liiketoiminnan lähtökohdista, kehittäen sitä yhdessä paremmaksi. Toimintamme tavoite on auttaa asiakkaita saavuttamaan omat tavoitteensa ja näin saamaan aitoa lisäarvoa yhteistyöstä.

Jos olet kiinnostunut tehostamaan omaa liiketoimintaasi digitalisaation avulla, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää:

Tommi Kauppinen 045-8546652 / tommi.kauppinen@atoz.fi

Petri Nukarinen 0400-850013 / petri.nukarinen@atoz.fi


Aihesanat

Yhteystiedot

Kaikki sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@atoz.fi.

Voit olla suoraan yhteydessä myyjiimme ja hallitukseen, tai lähettää meille viestiä contact@atoz.fi

Työpaikkatiedustelut kannattaa lähettää suoraan rekry@atoz.fi -osoitteeseen.

Tommi Kauppinen

Myynti ja rekrytointi

+358 45 8546652

Petri Nukarinen

Myynti
Liiketoimintajohtaja

+358 400 850013

Iiris Sarpiokoski

Rekrytointi / HR

+358 50 470 6000

Kimmo Hakkarainen

Johtava konsultti
Hallituksen jäsen

+358 45 6392785

Jouko Johansson

Johtava konsultti
Teknologia

+358 40 5785758

Tommi Puonti

Johtava konsultti
Laadunvarmistus
Hallituksen jäsen

+358 45 1306341

Jyrki Oksanen

Perustaja
Hallituksen puheenjohtaja

+358 45 651 7681