Skip to content

ME OLEMME ATOZ

Ihmisen kokoinen - Nyt ja tulevaisuudessa

Mikä ihmeen AtoZ?

AtoZ on vuonna 2017 perustettu digitaalisen palvelu- ja tuotekehityksen paras kumppani. Meillä on tömäkkää ja asiantuntevaa porukkaa, joka on omistautunut ratkaisemaan asiakkaan haasteet A:sta Z:aan. Teemme asiallista koodia ja laadukasta testausta n. 40 #AtoZtyypin kanssa asiakkaiden liiketoimintatarpeita herkästi kuunnellen ja ymmärtäen. Mukavassa kasvussa oleva AtoZ toimii kolmella paikkakunnalla (Tampere Helsinki ja Turku) ja vuonna 2020 saavutimme noin 2.5 miljoonan euron liikevaihdon. Vaikka AtoZ kasvaa ja kehittyy, toimintamme ytimessä on jatkossakin ihmiset - #AtoZtyypit ja asiakkaat. Tavoittelemme kasvua, mutta emme koskaan unohda olla Ihmisen kokoinen - Nyt ja tulevaisuudessa. 

Sinustako uusi #AtoZtyyppi? Tuu meille töihin!

Koulukiusatusta IT-maailman uudistajaksi - Tutustu lähtökohtiimme täältä! Perustajamme ja #HPJ Jyrki Oksanen kertoo hyvin henkilökohtaisen tarinan AtoZin synnystä ja taustoista.

 

icon_arrows-s
Nippelitietoa
AtoZ lukuina
 • Perustettu 2017
  • Perustamispäivää juhlitaan isommin Yhdysvalloissa. (Millisoft perustettu 4.7.2017)
 • Liikevaihto 2020 2,5 milj € (tulos ennen veroja n. 15 %)
  • 2021 kasvetaan kivasti
 • Olemme kasvaneet millistä isommaksi - Aasta Zetaan
 • Työllistämme noin 40 #AtoZtyyppiä, johtajia 0.
 • Toimintaa Tampereella, Helsingissä ja Turussa
 • 100 % #AtoZtyyppien omistama
 • Nimien vaihtokertoja: 1
 • Brändin uudelleen muokkauksia: 2

 

Hyvän ja huonon koodin välissä on elämä

 

AtoZ on elämän puolella. Hyvän koodin kirjoittaminen ja laadukkaasti testatut ohjelmistot ovat meille kunnia asia. Parhaimmillaan hyvä ja laadukkaasti testattu koodi pelastaa ihmishenkiä.

 

Koodin väliin tulee mahtua myös #AtoZtyyppien elämä. Me välitämme toisistamme. Työ- ja vapaa-aika pitää olla tasapainossa, jotta jaksamme myös töissä. Elämme eri elämäntilanteissa ja kunnioitamme sitä. Meillä on silti kivaa keskenämme sekä töissä että vapaa-ajalla.

Meillä ei ole johtajia, ainoastaan erilaisia rooleja ja työtehtäviä. Olemme kaikki tasa-arvoisia ja rakennamme yhdessä AtoZista parhaan työpaikan itsellemme. 

 

Sinustako uusi #AtoZtyyppi? Tuu meille töihin!

AtoZ-huppari-ja-Kauppinen-taustalla

Heräsikö kiinnostus?
Keskustele myynnin kanssa 👉🏼

Soita myynnille!
MYÖS HE LUOTTAVAT MEIDÄN OSAAMISEEN
Sandvik
Mylab
Verkkokauppa.com
SataDiag
Epec
Novatron
Digia
Plugit
Technion
Go SportY
gofore
elozo

AJANKOHTAISTAISTA JA AJATONTA ATOZ ASIAA

09/21
#AtoZtyypit

Messuhuumassa

AtoZ osallistui ensimmäisen kerran sitten koronapandemian alkamisen livemessuille! Alihankintamessujen 2021 kolmeen päivään mahtui lukematon määrä...

Lue lisää
09/21
kulttuuri / teal / #AtoZtyypit

Strategian tärkein tavoite – hyvinvoivin työyhteisö <3

AtoZ on perustettu pehmeille arvoille – ja lähtökohtaisesti erilaiseksi. Meillä on päätetty paljon asioita, jotka pelkkien kauppakorkeakoulun...

Lue lisää
Blogi