Skip to content

ME OLEMME ATOZ

Ihmisen kokoinen - Nyt ja tulevaisuudessa

Mikä ihmeen AtoZ?

AtoZ on vuonna 2017 perustettu digitaalisen palvelu- ja tuotekehityksen paras kumppani. Meillä on tömäkkää ja asiantuntevaa porukkaa, joka on omistautunut ratkaisemaan asiakkaan haasteet A:sta Z:aan. Teemme asiallista koodia ja laadukasta testausta n. 30 #AtoZtyypin kanssa asiakkaiden liiketoimintatarpeita herkästi kuunnellen ja ymmärtäen. Mukavassa kasvussa oleva AtoZ toimii kolmella paikkakunnalla (Tampere Helsinki ja Turku) ja vuonna 2020 saavutimme noin 2.5 miljoonan euron liikevaihdon. Vaikka AtoZ kasvaa ja kehittyy, toimintamme ytimessä on jatkossakin ihmiset - #AtoZtyypit ja asiakkaat. Tavoittelemme kasvua, mutta emme koskaan unohda olla Ihmisen kokoinen - Nyt ja tulevaisuudessa. 

Sinustako uusi #AtoZtyyppi? Tuu meille töihin!

icon_arrows-s
Nippelitietoa
AtoZ lukuina
  • Perustettu 2017
  • Liikevaihto 2020 2,5 milj € (tulos n. 15 %)
  • Työllistämme noin 30 #AtoZtyyppiä, johtajia 0.
  • Toimintaa Tampereella, Helsingissä ja Turussa
  • 100 % työntekijöidensä omistama

 

Hyvän ja huonon koodin välissä on elämä

 

AtoZ on elämän puolella. Hyvän koodin kirjoittaminen ja laadukkaasti testatut ohjelmistot ovat meille kunnia asia. Parhaimmillaan hyvä ja laadukkaasti testattu koodi pelastaa ihmishenkiä.

 

Koodin väliin tulee mahtua myös #AtoZtyyppien elämä. Me välitämme toisistamme. Työ- ja vapaa-aika pitää olla tasapainossa, jotta jaksamme myös töissä. Elämme eri elämäntilanteissa ja kunnioitamme sitä. Meillä on silti kivaa keskenämme sekä töissä että vapaa-ajalla.

Meillä ei ole johtajia, ainoastaan erilaisia rooleja ja työtehtäviä. Olemme kaikki tasa-arvoisia ja rakennamme yhdessä AtoZista parhaan työpaikan itsellemme. 

 

Sinustako uusi #AtoZtyyppi? Tuu meille töihin!

AtoZ-huppari-ja-Kauppinen-taustalla

Heräsikö kiinnostus?
Keskustele myynnin kanssa 👉🏼

Soita myynnille!
MYÖS HE LUOTTAVAT MEIDÄN OSAAMISEEN
Sandvik
Mylab
Plugit
Epec
Novatron
Technion
Digia
Go SportY
SataDiag

AJANKOHTAISTAISTA JA AJATONTA ATOZ ASIAA

04/21
kulttuuri / liiketoiminta / teal / #AtoZtyypit / #partnerwithAtoZ

100 ensimmäistä päivää toimitusjohtajana Blogisarja: Julkaistu Osat 1/4, 2/4 ja 3/4

Mikko Leinonen aloitti vuodenvaihteessa 2021 AtoZ Oy:n tuoreena toimitusjohtajana. Tässä neliosaisessa blogisarjassa Leinonen...

Lue lisää
03/21
kulttuuri / #AtoZtyypit

Pintaa syvemmälle: webbisivut ja brändityö

Meillä on uudet webbisivut! Jee! Mutta miksi niitä(kin) hehkutetaan niin paljon? Nehän ovat vain webbisivut… No webbisivut eivät ikinä...

Lue lisää
Blogi