Skip to content

Välitämme

Sujuvat ohjelmistokehityshankkeet A to Z.
icon_edunvalvonta-s
Edunvalvonta a.k.a Project Succes Management

Meillä on vahva liiketoimintaymmärrys ja käyttäjälähtöinen toimintatapa digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

Autamme ohjelmistokehityshankkeissa ja varmistamme hankkeiden sujuvuuden tilaajan ja toimittajan välillä alusta loppuun. On tärkeää, että ohjelmiston tilaaja saa parhaan vastineen investoinnille ja, että toimittaja toteuttaa ne järkeviä teknologisia ratkaisuja hyödyntäen. Kutsumme tätä Asiakkaan Edunvalvonnaksi.

 


Soita myynnille!
Edunvalvonnan esimerkki case

 

#AtoZtyyppi toimii projektipäällikkönä ja asiakkaan edunvalvojana tuotetiedonhallintasovelluksen ja uuden CAD-järjestelmän käyttöönotossa. Projektin tavoitteena on ottaa käyttöön uusi digitaalinen tuotetiedonhallintasovellus ja samalla uusia nykyinen CAD-suunnitteluohjelmisto. Projektin aikana #AtoZtyyppi toimii tilaajalle hankittuna Asiantuntijana, joka valvoo heidän etujaan ohjelmistotoimittajan suuntaan, sekä tilaaja-asiakkaan oman tekemisen suhteen.

 

Edunvalvonnan tärkeimpinä tehtävinä on asiakkaalle tärkeiden asioiden edistäminen projektissa, kuten sovelluksessa olevien ominaisuuksien tarpeellisuus, testaaminen, käyttöohjeiden dokumentointi, mahdollisten ongelmakohtien havainnointi, kustannusten seuranta, sekä tarjota oleellista tietoa päätöksien teon tueksi. Projektissa on tarpeen osallistua konkreettiseen tekemiseen ja siihen liittyvän osaamisen ja tiedon siirtämiseen ohjelmistotoimittajalta – tilaaja-asiakkaan suunnittelijoille ja oleellisille sidosryhmille.

 

Edunvalvontakumppani hoitaa hommat suvereenisti ja varmistaa asiakkaalle uuden ohjelmiston tilauksen onnistuneesti asiakkaan etuja ajatellen.

Risto-puhelinkopissa
PALVELUT

Näissä olemme suvereeneja!

icon_ohjelmistokehitys-s

Digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä A to Z.

Tarjoamme osaamistamme laajalti eri ohjelmistokehityksen osa-alueissa. Palvelumme kattaa ratkaisut konsulttipalveluista kokonaisten tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

icon_edunvalvonta-s

Edunvalvonta

Varmistamme ohjelmistokehityshankkeiden sujuvuuden tilaajan ja toimittajan välillä alusta loppuun, eli A:sta Z:aan. Kutsumme tätä Asiakkaan Edunvalvonnaksi.

icon_devaaja-s

Laadunvarmistus ja Ohjelmistotestaus

”Laatu pitää nähdä – mutta myös tuntea”. Tunnemme syvää huolta ohjelmistoratkaisujen laadusta. Sen vuoksi laadunvarmistus on lähellä sydäntämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme laadukkaat ratkaisut.

MYÖS HE LUOTTAVAT MEIDÄN OSAAMISEEN
Sandvik
Mylab
Verkkokauppa.com
SataDiag
Epec
Novatron
Digia
Plugit
Technion
Go SportY
gofore
elozo

Heräsikö kiinnostus?
Keskustele myynnin kanssa 👉🏼

Soita myynnille!

Vielä yksi askel niin voimme olla avuksi

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Voit myös varata ajan ilmaiselle tunnin mittaiselle konsultaatiolle missä syvennymme yrityksesi ohjelmistohaasteisiin.

Varaa keskusteluaika

AJANKOHTAISTAISTA JA AJATONTA ATOZ ASIAA

09/21
#AtoZtyypit

Messuhuumassa

AtoZ osallistui ensimmäisen kerran sitten koronapandemian alkamisen livemessuille! Alihankintamessujen 2021 kolmeen päivään mahtui lukematon määrä...

Lue lisää
09/21
kulttuuri / teal / #AtoZtyypit

Strategian tärkein tavoite – hyvinvoivin työyhteisö <3

AtoZ on perustettu pehmeille arvoille – ja lähtökohtaisesti erilaiseksi. Meillä on päätetty paljon asioita, jotka pelkkien kauppakorkeakoulun...

Lue lisää
Blogi