Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Välitämme <3

Varmistamme sujuvat ohjelmistokehityshankkeet A:sta Z:aan.
icon_edunvalvonta-s
Edunvalvonta ja projektinhallinta

AtoZilla on vahva liiketoimintaymmärrys ja käyttäjälähtöinen toimintatapa digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

Autamme ohjelmistokehityshankkeissa ja varmistamme projektien sujuvuuden alusta loppuun. AtoZin tekniset projektipäälliköt varmistavat projektien sujuvan etenemisen, ja että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen vastineen investoinnilleen toimivimpia teknologisia ratkaisuja hyödyntäen. 

 


Soita myynnille!
Edunvalvonnan esimerkki case

 

#AtoZtyyppi toimii projektipäällikkönä ja asiakkaan edunvalvojana tuotetiedonhallintasovelluksen ja uuden CAD-järjestelmän käyttöönotossa. Projektin tavoitteena on ottaa käyttöön uusi digitaalinen tuotetiedonhallintasovellus ja samalla uusia nykyinen CAD-suunnitteluohjelmisto. Projektin aikana #AtoZtyyppi toimii tilaajalle hankittuna Asiantuntijana, joka valvoo heidän etujaan ohjelmistotoimittajan suuntaan, sekä tilaaja-asiakkaan oman tekemisen suhteen.

 

Edunvalvonnan tärkeimpinä tehtävinä on asiakkaalle tärkeiden asioiden edistäminen projektissa, kuten sovelluksessa olevien ominaisuuksien tarpeellisuus, testaaminen, käyttöohjeiden dokumentointi, mahdollisten ongelmakohtien havainnointi, kustannusten seuranta, sekä tarjota oleellista tietoa päätöksien teon tueksi. Projektissa on tarpeen osallistua konkreettiseen tekemiseen ja siihen liittyvän osaamisen ja tiedon siirtämiseen ohjelmistotoimittajalta – tilaaja-asiakkaan suunnittelijoille ja oleellisille sidosryhmille.

 

Edunvalvontakumppani hoitaa hommat suvereenisti ja varmistaa asiakkaalle uuden ohjelmiston tilauksen onnistuneesti asiakkaan etuja ajatellen.

Risto-puhelinkopissa
PALVELUT

Näissä olemme suvereeneja!

icon_ohjelmistokehitys-s

Digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä A to Z.

Tarjoamme osaamistamme laajalti eri ohjelmistokehityksen osa-alueissa. Palvelumme kattaa ratkaisut konsulttipalveluista kokonaisten tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

icon_edunvalvonta-s

Projektinhallinta ja edunvalvonta

Varmistamme ohjelmistokehityshankkeiden sujuvan toimituksen alusta loppuun, eli A:sta Z:aan.

icon_devaaja-s

Laadunvarmistus ja Ohjelmistotestaus

”Laatu pitää nähdä – mutta myös tuntea”. Tunnemme syvää huolta ohjelmistoratkaisujen laadusta. Sen vuoksi laadunvarmistus on lähellä sydäntämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme laadukkaat ratkaisut.

MYÖS HE LUOTTAVAT MEIDÄN OSAAMISEEN
Sandvik
Mylab
Verkkokauppa.com
SataDiag
Epec
Novatron
AiCan
Heeros
Plugit
Technion
Digia
gofore
Go SportY

Heräsikö kiinnostus?
Keskustele myynnin kanssa 👉🏼

Soita myynnille!

Vielä yksi askel niin voimme olla avuksi

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Voit myös varata ajan ilmaiselle tunnin mittaiselle konsultaatiolle missä syvennymme yrityksesi ohjelmistohaasteisiin.

Varaa keskusteluaika

AJANKOHTAISTAISTA JA AJATONTA ATOZ ASIAA

05/24
#AtoZbughunters / #olehyväkoodi / ohjelmistotestaus

Ohjausjärjestelmän ensitestaus vietiin kaivoskoneesta simulaattoriin – nyt simulaattori halutaan irti raudasta ja aidosti pilveen

AtoZ Oy:n ohjelmistotestauksen asiantuntijat ovat olleet pitkään tekemisissä erilaisten suurten koneiden ohjausjärjestelmien testauksen kanssa....

Lue lisää
04/24
tiedotteet / liiketoiminta / #partnerwithAtoZ / AI

Tiedote: AtoZ Publishertools Oy:n osakkaaksi

"Stop the press!" (kerrankin pääsin tämän sanomaan ja liittyy vielä aiheeseen). Nyt on oikeasti isoja uutisia ja saatanpa olla aika innoissani...

Lue lisää
Blogi