Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

AtoZ 💜AI

Tekoälyratkaisut ohjelmistollesi

atoz-icon_koodin-valissa-s
AI-kehitys

AtoZ rakentaa parempaa digitaalista tulevaisuutta.

Meillä on kokemusta ja näkemystä erilaisten NLP-tekoälyjen käytöstä asiakkaidemme avuksi. NLP eli luonnollisen kielen käsittely on tekoälyn osa-alue, joka mahdollistaa ihmisen ja tietokoneen välisen vuorovaikutuksen luonnollisen kielen avulla.

AtoZin AI-kehityspalvelut perustuvat valmiiden tekoälyjen hyödyntämiseen. Asiakkaamme eivät tarvitse omaa tekoälyosaamista tai -infrastruktuuria. Me valitsemme ja integroimme oikeat tekoälyt asiakkaidemme tarpeisiin ja huolehdimme järjestelmän ylläpidosta, kehittämisestä ja kouluttamisesta. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää AI-kehityspalveluistamme ja miten voimme auttaa sinua ratkaisemaan liiketoimintahaasteesi tekoälyn avulla.

Soita myynnille!

AtoZ tarjoaa tekoälykehityspalveluita esimerkiksi seuraavin ratkaisuin

AI-avustimet
Tulevaisuuden käyttöliittymässä tekoäly avustaa käyttäjäänsä yksinkertaisempaan ja nopeampaan toimintaan. Pyyntöjen ei tarvitse enää olla monimutkaisten valikkojen takana, vaan ne voi tehdä yksinkertaisesti luonnollisen kielen avulla. Uskomme, että tekoäly mullistaa erityisesti liiketoimintajärjestelmien käyttäjäkokemuksen.

Toteutamme asiakkaillemme erilaisia sovellusavustimia, jotka luovat sisältöä järjestelmän omaa dataa hyödyntäen käyttöliittymää luonnollisella kielellä ohjaten. Tekoäly rakentaa puolestasi erilaiset tietopyynnöt, asioiden tarkastukset ja raportit. Jos tietomalli voidaan opettaa ja tietosisältö löytyy, vain mielikuvituksesi on rajana. AI-avustimet parantavat asiakkaidemme tehokkuutta, käyttäjäkokemusta ja kilpailukykyä. Tekstin jalostaminen
Autamme asiakkaitamme jalostamaan tekstimassoista hyödynnettävää tietoa NLP-tekoälyjen avulla. Voimme esimerkiksi tunnistaa teksteistä olennaisia entiteettejä, kuten henkilöitä, organisaatioita, paikkoja, tapahtumia tai tuotteita. Voimme myös luokitella tekstejä eri kategorioihin, kuten aiheisiin, sentimentteihin, asenteisiin tai mielipiteisiin. Voimme myös tiivistää tekstejä ytimekkäiksi yhteenvedoiksi tai luoda teksteistä uutta sisältöä, kuten otsikoita, avainsanoja tai kysymyksiä. Yhtenä isona osaamiskokonaisuutenamme on myös metadatan rikastaminen laajoista tekstiaineistoista.

Tekstin jalostaminen auttaa asiakkaitamme löytämään, ymmärtämään ja hyödyntämään tietoa paremmin. NLP-tekoälyn hyödyntäminen vähentää manuaalista työtä aineistoja käsiteltäessä.


 

_14a2b2dc-b988-4102-83f8-518e9ce15ce3
PALVELUT

Näissä olemme suvereeneja!

icon_ohjelmistokehitys-s

Digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä A to Z.

Tarjoamme osaamistamme laajalti eri ohjelmistokehityksen osa-alueissa. Palvelumme kattaa ratkaisut konsulttipalveluista kokonaisten tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

icon_edunvalvonta-s

Projektinhallinta ja edunvalvonta

Varmistamme ohjelmistokehityshankkeiden sujuvan toimituksen alusta loppuun, eli A:sta Z:aan.

icon_devaaja-s

Laadunvarmistus ja Ohjelmistotestaus

”Laatu pitää nähdä – mutta myös tuntea”. Tunnemme syvää huolta ohjelmistoratkaisujen laadusta. Sen vuoksi laadunvarmistus on lähellä sydäntämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme laadukkaat ratkaisut.

MYÖS HE LUOTTAVAT MEIDÄN OSAAMISEEN

Sandvik
Mylab
Verkkokauppa.com
SataDiag
Epec
Novatron
AiCan
Heeros
Plugit
Technion
Digia
gofore
Go SportY

Heräsikö kiinnostus?
Keskustele myynnin kanssa 👉🏼

Soita myynnille!

Vielä yksi askel niin voimme olla avuksi

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Voit myös varata ajan ilmaiselle tunnin mittaiselle konsultaatiolle missä syvennymme yrityksesi ohjelmistohaasteisiin.

Varaa keskusteluaika

AJANKOHTAISTAISTA JA AJATONTA ATOZ ASIAA
04/24
tiedotteet / liiketoiminta / #partnerwithAtoZ / AI

Tiedote: AtoZ Publishertools Oy:n osakkaaksi

"Stop the press!" (kerrankin pääsin tämän sanomaan ja liittyy vielä aiheeseen). Nyt on oikeasti isoja uutisia ja saatanpa olla aika innoissani...

Lue lisää
04/24
ohjelmistokehitys / #partnerwithAtoZ / #olehyväkoodi / AI

Tekoäly on jo vahvasti täällä, mutta se ei ole vastaus kaikkiin mahdollisiin ongelmiin

AtoZ Oy:n johtava ohjelmistoarkkitehti Kimmo Hakkarainen on perehtynyt tekoälyalgoritmeihin jo useamman vuoden ajan. Yhä useampi asiakasyritys on...

Lue lisää
Blogi