Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Asiallista koodia - laadukasta testausta

Ihmisen kokoinen – nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme digitaalisen palvelu- ja tuotekehityksen paras kumppani ja osaamisellamme haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoimintaympäristössään. Tavoitteenamme ovat pitkäkestoiset yhteistyökumppanuudet ja asiakassuhteet. Syvennämme asiakasymmärrystä tietoisesti ja oppimisen mielellä. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja yhteistyömme nykytilaa - vaalimme yhteistyötämme säännöllisesti.

Valikoimme asiakkaamme hanke- ja tekijälähtöisesti, jotta voimme tarjota yhteistyölle mahdollisimman toimivan kokonaisuuden. Emme ala yhteistyöhön väkisin, jos kokonaisuus ei mätsää tai osaamisemme ei kohtaa asiakkaan tarvetta.

Vaalimme verkostoitumista ja kasvatamme omaa osaajien verkostoa, jotta voimme palvella mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti laajaa Asiantuntijaverkostoa hyödyntäen.

Aidossa yhteistyössä on voimaa!

Tälle sivustolle olemme koonneet kattavia asiakastarinoita ja tärkeimmät asiat tekemisistämme.

Ohjelmistokehitys ja konsultointi

2020_aican_logo_punainen-1024x409-1

AiCan

AiCan on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavaa, lämminhenkistä ja läpinäkyvää palvelua esimerkiksi hotelli- ja ravintola-, turvallisuus- sekä tapahtuma-aloilla.

Tällä hetkellä reippaasti yli 4000 henkilöä työllistävän AiCanin liiketoiminnan yksi kulmakivistä on laaja toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kautta käsitellään koko henkilöstön valtavaa datamäärää. Tätä ohjelmistoa AtoZ on ollut mukana kehittämässä keväästä 2022 lähtien.

Lue koko tarina

mylab

Mylab

Mylab on vuonna 1987 perustettu terveydenhuollon laboratorioiden ja diagnostiikkayksiköiden asiantuntija ja alansa markkinajohtaja Suomessa.

Laboratorioissa ja diagnostiikassa käytettävät tietojärjestelmät ovat hyvin monipuolisia ja sisältävät eri erikoisalojen käyttöliittymiä sekä komponentteja. Mylab kehittää integroitua tietojärjestelmää sekä päivittää pitkän elinkaaren tuotekokonaisuuden tuotteita säännöllisesti uuteen teknologiaan vastaamaan paremmin nykypäivän tarpeita.

Lue koko tarina

Heeros

eSalary Evolution

eSalary Evolution on loppuvuodesta 2020 perustettu palkanlaskennan uudistamiseen tähtäävä yritys, joka syntyi tukemaan ja monipuolistamaan jo parinkymmenen vuoden ikäistä ePalkat-palkanlaskennan järjestelmää.

Yrityksen omistavat yhdessä taloushallintoon keskittyvä ohjelmistoyritys Heeros Oyj sekä ePalkkojen pääsuunnittelija Rainer Wallenius. Heeroksen ohjauksessa eSalary kehittää palkanlaskennan ohjelmistoa luomalla sen käyttöön moderneja palkkaratkaisuja, jotka takaavat asiakkaille sujuvan, kattavan ja luotettavan palkanhallinnan pitkälle tulevaisuuteen.

Lue koko tarina

SataDiag

SataDiag

SataDiag on vuonna 2009 toimintansa aloittanut liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella ja useissa sen ulkopuolisissa yksiköissä. 

SataDiagin toiminta perustuu noin 500 ammattilaisen osaamiseen muun muassa laboratoriotutkimuksiin, seulontaan sekä sairaalafysiologiaan liittyvissä sairaanhoidollisissa palveluissa.

Lue koko tarina

Ohjelmistotestaus ja laadunvarmistus

novatron

Novatron

Suomalainen Novatron on perheomisteinen yritys, joka on jo reilun 30 vuoden ajan kehittänyt, valmistanut ja toimittanut koneohjaamisen ratkaisuja maanrakennuskoneisiin.

Novatron tarjoaa myös koulutuspalveluita digitalisoidun työmaan eri vaiheisiin suunnittelusta käytäntöihin ja prosesseihin. Yritys valmistaa itse lähes kaikki koneohjausjärjestelmän tarvitsemat elektroniikkakomponentit, anturit, näytöt ja laskentayksiköt, minkä lisäksi oma tuotanto kattaa myös ohjelmistoapplikaatiot järjestelmiin.

Lue koko tarina

Auditoinnit

Nomentia

Nomentia

Nomentia on eurooppalainen treasury-ohjelmistojen asiantuntija, joka tarjoaa asiakasyrityksilleen muun muassa rahavirtojen hallintaa SaaS-palveluna.

Nomentian avulla asiakkaat saavat rahavirtansa vaivattomasti hallintaan keskitettynä, sujuvana ja valvottuna pilvipalveluna, eikä heidän tarvitse investoida laiteinfraan ja käyttää resursseja sen ylläpitotyöhön itse.

Lue koko tarina

AvaaLogo

Avaa Solutions

Avaa Solutions Oy on kehittänyt Avaa.io-palvelun, joka on sekä ammattitason isännöintijärjestelmä, sekä kiinteistön käyttäjien digitaalinen palvelualusta.

Avaa.io mahdollistaa läpinäkyvän kiinteistötiedon- ja kiinteistön taloushallinnon, sekä tehtävätiketöinnin ja automatisoidun raportoinnin. Palvelu toimii kiinteistön sidosryhmien sujuvan yhteistyön mahdollistajana, sekä isännöintityön tehostajana.

Lue koko tarina

Edunvalvonta ja projektinhallinta 

Porkka
Codemen

Porkka & Codemen

Porkka Finland Oy tuottaa ja myy kylmälaitteita useiden alojen, kuten hotelli- ja ravintola-alan, elintarvikealan sekä lääke- ja meriteollisuusalan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

Porkan jäähdytysratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita, ja mittava tuotevalikoima kattaa laitteita kylmä- ja pakastekaapeista linjastoihin ja jäähdytettäviin huoneisiin. Porkka toteuttaa tuotteidensa teknisen suunnittelun lisäksi asiakkaan halutessa myös niiden asennuksen ja projektinhoidon.

Lue koko tarina

Heräsikö kiinnostus?
Keskustele myynnin kanssa 👉🏼

Soita myynnille!
Ota suora yhteys #AtoZmyyntiin

Lupaamme syventyä ongelmasi ratkaisuun kaikella intohimolla ja osaamisella.

Yksi askel niin voimme olla avuksi

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Voit myös varata ajan ilmaiselle tunnin mittaiselle konsultaatiolle missä syvennymme yrityksesi ohjelmistohaasteisiin.

Varaa keskusteluaika

PALVELUT

Näissä olemme suvereeneja!

icon_ohjelmistokehitys

Digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä A to Z.

Tarjoamme osaamistamme laajalti eri ohjelmistokehityksen osa-alueissa. Palvelumme kattaa ratkaisut konsulttipalveluista kokonaisten tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

icon_edunvalvonta

Edunvalvonta

Varmistamme ohjelmistokehityshankkeiden sujuvuuden tilaajan ja toimittajan välillä alusta loppuun, eli A:sta Z:aan. Kutsumme tätä Asiakkaan Edunvalvonnaksi.

icon_devaaja

Laadunvarmistus & Ohjelmistotestaus

”Laatu pitää nähdä – mutta myös tuntea”. Tunnemme syvää huolta ohjelmistoratkaisujen laadusta. Sen vuoksi laadunvarmistus on lähellä sydäntämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme laadukkaat ratkaisut.