Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

AtoZ TUOTTEET²

AtoZ Tuotteet²

AtoZ Tuotteet² ovat yhdessä sairaalafyysikoiden kanssa suunniteltu ja kehitetty tuoteperhe, sairaalaympäristön vaativiin olosuhteisiin.

Tuotteet² tuoteperhe koostuu kahdesta erillisestä ammattikäyttöön suunnitellusta sovelluksesta jotka integroituvat keskenään. Sovellukset on mahdollista ottaa käyttöön myös yksittäisinä sovelluksina oman tarpeen ja tilanteen mukaan. Tuotteet² on suunniteltu akuuttiin tarpeeseen helpottamaan lääkäreiden ja sairaalafyysikoiden arkea.

Lausuntopalvelu

Lausunto²

Lausunto² on lääkäreille ja hoitohenkilökunnalle suunniteltu työkalu, joka yhdistää tutkimuspyynnöt, lausunnot ja lääkärit yhteen sujuvaan, työtä säästävään sovellukseen.

Työkalu ammattilaisten tarpeisiin. Potilaiden tutkiminen ja tutkimustulosten lausuminen on viestijuoksua, joka usein joudutaan hoitamaan kankeilla monen käyttäjän excel-taulukoilla, tarralapuilla tai paperikalentereilla.

Tietokatkojen vaara on ilmeinen ja priorisointi vaikeaa. AtoZ Lausunto² keskittää potilaat, tutkimukset ja niistä tehtävät lausunnot yhteen selkeään työkaluun. Se tehostaa ajankäyttöäsi, varmistaa palkkioiden virheettömän maksun ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Lue lisää
Laiterekisteri

Laitteet²

Laitteet² on ohjelmistotyökalu laitteiden tarkastuksien, huoltojen ja kalibrointien hallintaan. Suurista sädehoitolaitteista kannettavaan mittareihin. Terveydenhuollossa käytetään satoja STUKin valvomia laitteita, joista jokainen vaatii tarkastuksia, kalibrointeja ja huoltoja omassa aikataulussaan.

Useimmiten laitteiden tiedot lymyävät hankalissa usean käyttäjän exceleissä, mustakantisissa vihoissa tai vanhoissa kunnon mapeissa. Vihdoin helppo, toimiva ja tarkoituksenmukainen työkalu!

Laitteet² on sairaalafyysikon tarpeisiin räätälöity. Se tekee yhden asian ja tekee sen hyvin: muistaa jokaisen vastuullasi olevan laitteen ja muistuttaa vaadituista toimenpiteistä.

Lue lisää
Heräsikö mielenkiinto Tuotteet² kohtaan?
Ota suora yhteys #AtoZmyyntiin!

Lupaamme syventyä ongelmasi ratkaisuun
kaikella intohimolla ja osaamisella.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tuomo Falck

Voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä minun kanssani.
 
Minut tavoitat parhaiten soittamalla
040-7471638 
tai tekstiviestillä, WhatsAppilla ja meilillä.
 
Ole yhteydessä,
katsotaan sopiva ratkaisu olemassa olevaan haasteeseen.
 
 
Sähköposti
PALVELUT

Näissä olemme suvereeneja!

icon_ohjelmistokehitys-s

Digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä A to Z.

Tarjoamme osaamistamme laajalti eri ohjelmistokehityksen osa-alueissa. Palvelumme kattaa ratkaisut konsulttipalveluista kokonaisten tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

icon_edunvalvonta-s

Projektinhallinta ja edunvalvonta

Varmistamme ohjelmistokehityshankkeiden sujuvan toimituksen alusta loppuun, eli A:sta Z:aan.

icon_devaaja-s

Laadunvarmistus ja Ohjelmistotestaus

”Laatu pitää nähdä – mutta myös tuntea”. Tunnemme syvää huolta ohjelmistoratkaisujen laadusta. Sen vuoksi laadunvarmistus on lähellä sydäntämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme laadukkaat ratkaisut.

MYÖS HE LUOTTAVAT MEIDÄN OSAAMISEEN
Sandvik
Mylab
Verkkokauppa.com
SataDiag
Epec
Novatron
AiCan
Heeros
Plugit
Technion
Digia
gofore
Go SportY

AJANKOHTAISTAISTA JA AJATONTA ATOZ ASIAA

05/24
#AtoZbughunters / #olehyväkoodi / ohjelmistotestaus

Ohjausjärjestelmän ensitestaus vietiin kaivoskoneesta simulaattoriin – nyt simulaattori halutaan irti raudasta ja aidosti pilveen

AtoZ Oy:n ohjelmistotestauksen asiantuntijat ovat olleet pitkään tekemisissä erilaisten suurten koneiden ohjausjärjestelmien testauksen kanssa....

Lue lisää
04/24
tiedotteet / liiketoiminta / #partnerwithAtoZ / AI

Tiedote: AtoZ Publishertools Oy:n osakkaaksi

"Stop the press!" (kerrankin pääsin tämän sanomaan ja liittyy vielä aiheeseen). Nyt on oikeasti isoja uutisia ja saatanpa olla aika innoissani...

Lue lisää
Blogi