Skip to content

AtoZ & Mylab yhteistyössä

AtoZ tuo Mylabin tiimityöhön ohjelmisto-osaamista ja aitoa mielenkiintoa haasteiden ratkaisemiseen.

Mylab on vuonna 1987 perustettu terveydenhuollon laboratorioiden ja diagnostiikkayksiköiden asiantuntija ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Mylab kehittää reilun sadan työntekijänsä voimin terveydenhuollon tarpeisiin teknologiaratkaisuja, jotka suunnitellaan tehostamaan ja automatisoimaan turvallista potilaiden laboratoriotietojen kulkua sekä hyödyntämistä. 

 ”Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalvelua, jossa vastaamme teknologiajärjestelmän kehittämisestä sekä sen päivittäisestä toiminnasta. Palvelun avulla keskeiset laboratorion toiminnot pyörivät potilaanhoitoketjuissa luotettavasti ympäri vuorokauden”, kertoo Mylabin ratkaisujohtaja Mikko Sipilä. 

Laboratorioissa ja diagnostiikassa käytettävät tietojärjestelmät ovat hyvin monipuolisia ja sisältävät eri erikoisalojen käyttöliittymiä sekä komponentteja. Mylab kehittää integroitua tietojärjestelmää sekä päivittää pitkän elinkaaren tuotekokonaisuuden tuotteita säännöllisesti uuteen teknologiaan vastaamaan paremmin nykypäivän tarpeita. 

Mylab hyödyntää pirkanmaalaista asiantuntijuutta  

Mylab käyttää tietojärjestelmiensä kehityksessä omien työntekijöidensä lisäksi myös ulkoisia asiantuntijapalveluita, mitä kautta AtoZkin astui mukaan kuvioon. 

 ”Mylabin juuret ovat Pirkanmaalla, ja teemme tiivistä yhteistyötä täkäläisten softayritysten kanssa. AtoZ otti meihin yhteyttä ja tiedusteli, olisiko meillä tarvetta osaavalle ohjelmistokehittäjälle. Siitä yhteistyömme lähti sitten rakentumaan ja on jatkunut nyt puolisentoista vuotta”, Sipilä sanoo. 

Sipilä arvostaa yhteistyössä AtoZin monipuolista kokemusta ohjelmistokehityksessä, kiinnostusta Mylabin toimialaan sekä motivaatiota ongelmien ratkaisuun. 

”Työmme on jatkuvaa tietojärjestelmäkokonaisuuden kehittämistä, jossa parannellaan järjestelmän eri osa-alueita, kuten esimerkiksi ohjelmistojen integroitavuutta. Laboratorioteknologiamme ei ole niin sanotusti valtavirtaa, ja vaatii tietyntyyppistä suhtautumista työntekijältä liittyä osaksi sen kehitystä.  

Työssä onnistumisessa on toki edellytyksenä teknologinen ymmärrys sekä eri ohjelmointikielten tuntemus, mutta sitä edesauttaa myös avoin suhtautuminen useiden eri teknologioiden yhdistämiseen sekä aito kiinnostus alaamme kohtaan. Ja sitä AtoZ meille tarjoaa”, Sipilä kuvaa. 

Ketterä tiimityö selkeyttää tavoitteet

Mylabin toimintakulttuuriin kuuluu Sipilän mukaan olennaisena osana tiimityöskentely, joten myös AtoZilta värvätyt asiantuntijat työskentelevät tiettyihin järjestelmäkehityksen osa-alueisiin keskittyvissä tiimeissä. 

Tiimityötä tehdään ns. ketterän kehityksen menetelmin, eli työprosessi tapahtuu pätkittäin sprinteissä, joissa työntekijöille asetetaan tehtävät ja luodaan yhteiset tavoitteet. Tiimityöskentelyssä olennaista on prosessin punaisen langan tunnistaminen sekä aktiivinen vuorovaikutus, joiden avulla asetetut tavoitteet saavutetaan. 

”Yhteydenpito on mielestäni sujunut hyvin ja pystymme keskustelemaan asioista avoimesti. AtoZin ohjelmistokehittäjät vaikuttavat olevan hyvin kiinnostuneita työstään ja antavat tiimeissä kaikkensa yhteisen onnistumisen eteen.  

"Näen AtoZin sellaisena yrityksenä, jossa meno on asiantuntevaa muttei kuitenkaan turhan jäykkää. Asiakkaana olen myös huomannut, että saamme AtoZilta huomattavasti parempaa palvelua suuriin ohjelmistoyrityksiin verrattuna. AtoZin kanssa tuntuu, että meillä on painoarvoa ja meistä pidetään huolta. Että meidät koetaan oikeasti merkityksellisenä asiakkaana.” 

 AtoZin tarjoama palvelu takaa Mylabille siis

  • ohjelmistokehittäjän asiantuntijaosaamisen terveydenhuoltoteknologiaan liittyvissä tietojärjestelmissä 
  • aidon kiinnostuksen ja motivaation asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseen 
  • tiiviin yhteydenpidon asiakkaan kanssa palvelun tason maksimoimiseksi 

 

Jos projektisi kaipaa kokenutta IT-asiantuntijaa, ota yhteyttä #AtoZtyyppeihin 

Myös he luottavat #AtoZtyyppeihin

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Yksi askel niin voimme olla avuksi

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Voit myös varata ajan ilmaiselle tunnin mittaiselle konsultaatiolle missä syvennymme yrityksesi ohjelmistohaasteisiin.

Varaa keskusteluaika

Myös he luottavat #AtoZtyyppeihin

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Codemen - Porkka

Edunvalvonta asiakkaan parhaaksi

Päätimme hyödyntää IT-projektissa asiantuntijaosaamista Porkan ulkopuolelta,
j
oten laitoimme ilmoituksen Codemenin
ohjelmistoyritysten verkostoon.

AtoZin asiantuntija toimii Porkan hankkeessa projektipäällikkönä, eli hän koordinoi hanketta Porkan edustajana ja valvoo siinä Porkan etua. 
IT-järjestelmien kehitys on Kukkosen mukaan
edennyt sujuvasti ajoittaisista haasteista huolimatta.

Lue lisää
Mylab

Asiantuntijat tuotekehityksen apuna

Mylab käyttää tietojärjestelmiensä kehityksessä omien työntekijöidensä lisäksi myös ulkoisia asiantuntijapalveluita, mitä kautta AtoZkin astui mukaan kuvioon. 

Mylabin juuret ovat Pirkanmaalla, ja teemme tiivistä yhteistyötä täkäläisten softayritysten kanssa.
AtoZ otti meihin yhteyttä ja tiedusteli, olisiko meillä tarvetta osaavalle ohjelmistokehittäjälle. Siitä yhteistyömme lähti sitten rakentumaan ja on jatkunut nyt puolisentoista vuotta

Lue lisää
SataDiag

Räätälöity Tieto 2-ERP asiakkaan tarpeita kuunnellen

Suunnittelun pohjalta AtoZ loi meille selainpohjaisen Tieto 2 -nimisen ohjelmiston todella reippaalla aikataululla, ja se on nyt ollut meillä noin kolme vuotta sujuvassa käytössä. Nyt voimme välittää lausuntoja ja tutkimustietoja toisella puolella Suomea asuvalle lääkärille samassa järjestelmässä, johon jokaisella on omat tunnukset oikeuksineen,
Tunninen kertoo.
 

Lue lisää
PALVELUT

Näissä olemme suvereeneja!

icon_ohjelmistokehitys

Digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä A to Z.

Tarjoamme osaamistamme laajalti eri ohjelmistokehityksen osa-alueissa. Palvelumme kattaa ratkaisut konsulttipalveluista kokonaisten tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

icon_edunvalvonta

Edunvalvonta

Varmistamme ohjelmistokehityshankkeiden sujuvuuden tilaajan ja toimittajan välillä alusta loppuun, eli A:sta Z:aan. Kutsumme tätä Asiakkaan Edunvalvonnaksi.

icon_devaaja

Laadunvarmistus & Ohjelmistotestaus

”Laatu pitää nähdä – mutta myös tuntea”. Tunnemme syvää huolta ohjelmistoratkaisujen laadusta. Sen vuoksi laadunvarmistus on lähellä sydäntämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme laadukkaat ratkaisut.

Ota suora yhteys #AtoZmyyntiin

Lupaamme syventyä ongelmasi ratkaisuun kaikella intohimolla ja osaamisella.

Tommi Kauppinen

Ollaan yhteydessä!

Minut tavoitat parhaiten soittamalla
045-8546652
tai tekstiviestillä, WhatsAppilla ja meilillä.

Verkostoidun mielellään myös LinkedInin välityksellä.

LinkedIn

Jarno Mäkinen

Ollaan yhteydessä!

Minut tavoitat parhaiten soittamalla
045-6697032
tai tekstiviestillä, WhatsAppilla ja meilillä.

Verkostoidun mielellään myös LinkedInin välityksellä.

LinkedIn

Sähköpostimme ovat muotoa
etunimi.sukunimi@atoz.fi

Ota yhteyttä!