Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Lausunto²

Lausunto²

Terveydenhuollon ammattilaisten suunnittelema ja heidän tarpeeseensa tehty työkalu, joka yhdistää tutkimuspyynnöt, lausunnot ja lääkärit yhteen sujuvaan, työtä helpottavaan sovellukseen

Potilaiden tutkiminen ja tutkimustulosten lausuminen on viestijuoksua, joka usein joudutaan hoitamaan kankeilla monen käyttäjän excel-taulukoilla, tarralapuilla tai paperikalentereilla. Tietokatkojen vaara on ilmeinen ja priorisointi vaikeaa.

Lausunto² keskittää potilaat, tutkimukset ja niistä tehtävät lausunnot yhteen selkeään työkaluun. Se tehostaa ajankäyttöäsi, varmistaa palkkioiden virheettömän maksun ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Lausuntopalvelu ja toiminnanohjaus

Lausunnot ajallaan - ilman häslinkiä

Oikea potilas, oikea tutkimus, oikealle lääkärille. Lausunto² pitää koko ketjun koossa tutkimuksesta laskutukseen.

Tieto tavoitettavissasi – Esitiedot, tutkimukset, lausunnot ja sisäiset kommentit pysyvät oikeassa paikassa

Tieto siirtyy Lausunto² -ohjelmiston raportteja voit hyödyntää myös muissa ohjelmistoissa esimerkiksi laskujen luomista varten.

Helppo käyttöönotto Lausunto² toimii selaimessa eikä sen käyttöönotto vaadi suuria panostuksia.

Jouhevaa käyttöä Lausunto² on suunniteltu virtaviivaiseksi työkaluksi, joka korvaa omatekoiset taulukot mutta on ketterämpi kuin raskaat toiminnanohjausjärjestelmät.

 Lausunto² hyödyt

TEHOKKUUTTA SIHTEERILLE

Potilaiden tietojen syöttäminen järjestelmään on selkeää ja nopeaa, koska Lausunto² on suunniteltu kevyeksi ja tehokkaaksi. Voit osoittaa työt poolissa odottaville lääkäreille, jotka kirjoittavat lausunnon tai vapauttavat työn toiselle. Näin jonojen purkaminen sujuu tarvittaessa ketterästi ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

TEHOKKUUTTA LÄÄKÄRILLE

Juuri sinulle osoitettujen tutkimustuloksien lausuminen tehostaa arkeasi. Voit valita, mitkä tulokset otat lausuttavaksi, ja näet töiden kiireellisyyden yhdellä silmäyksellä. Tämä auttaa priorisoimaan töitäsi. Luotettavan tiedonkulun ansiosta sinun ei tarvitse kysellä palkkioidesi perään.

TEHOKKUUTTA HALLINNOLLE

Palkkioiden maksu ja muut hallinnolliset toimet on Lausunto² -ohjelmistossa tehty helpoiksi. Palkkiot ohjautuvat oikeille lääkäreille ja lausunnot löytyvät sieltä mistä pitääkin.

Sairaalaympäristön tarpeisiin tehty

"Aiemmin tiedot jaettiin kymmenille henkilöille yhteisessä Excel-taulukossa, jonka yhtäaikainen käyttö, vaihtelevat merkintätavat, tutkimusten määrä ja epäjärjestys tekivät taulukon käyttämisestä varsin kankeaa. Nyt voimme välittää lausuntopyyntöjä ja lisätietoja tutkimuksista toisella puolella Suomea asuvalle lääkärille samassa järjestelmässä, johon jokaisella on omat tunnukset oikeuksineen."

Virpi Tunninen
Vastuuyksikön päällikkö, Ylifyysikko, Satasairaala

Heräsikö mielenkiinto sovellusta kohtaan?
Ota suora yhteys #AtoZmyyntiin!

Lupaamme syventyä ongelmasi ratkaisuun
kaikella intohimolla ja osaamisella.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tuomo Falck

Voit jättää yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä minun kanssani.
 
Minut tavoitat parhaiten soittamalla
040-7471638 
tai tekstiviestillä, WhatsAppilla ja meilillä.
 
Ole yhteydessä,
katsotaan sopiva ratkaisu olemassa olevaan haasteeseen.
 
 
Sähköposti
PALVELUT

Näissä olemme suvereeneja!

icon_ohjelmistokehitys-s

Digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä A to Z.

Tarjoamme osaamistamme laajalti eri ohjelmistokehityksen osa-alueissa. Palvelumme kattaa ratkaisut konsulttipalveluista kokonaisten tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

icon_edunvalvonta-s

Projektinhallinta ja edunvalvonta

Varmistamme ohjelmistokehityshankkeiden sujuvan toimituksen alusta loppuun, eli A:sta Z:aan.

icon_devaaja-s

Laadunvarmistus ja Ohjelmistotestaus

”Laatu pitää nähdä – mutta myös tuntea”. Tunnemme syvää huolta ohjelmistoratkaisujen laadusta. Sen vuoksi laadunvarmistus on lähellä sydäntämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme laadukkaat ratkaisut.

MYÖS HE LUOTTAVAT MEIDÄN OSAAMISEEN
Sandvik
Mylab
Verkkokauppa.com
SataDiag
Epec
Novatron
AiCan
Heeros
Plugit
Technion
Digia
gofore
Go SportY

AJANKOHTAISTAISTA JA AJATONTA ATOZ ASIAA

05/24
#AtoZbughunters / #olehyväkoodi / ohjelmistotestaus

Ohjausjärjestelmän ensitestaus vietiin kaivoskoneesta simulaattoriin – nyt simulaattori halutaan irti raudasta ja aidosti pilveen

AtoZ Oy:n ohjelmistotestauksen asiantuntijat ovat olleet pitkään tekemisissä erilaisten suurten koneiden ohjausjärjestelmien testauksen kanssa....

Lue lisää
04/24
tiedotteet / liiketoiminta / #partnerwithAtoZ / AI

Tiedote: AtoZ Publishertools Oy:n osakkaaksi

"Stop the press!" (kerrankin pääsin tämän sanomaan ja liittyy vielä aiheeseen). Nyt on oikeasti isoja uutisia ja saatanpa olla aika innoissani...

Lue lisää
Blogi