Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Aamulehti: Tamperelaisfirma toimii harvinaislaatuisella tavalla.

Aamulehti kirjoitti artikkelin johon haastatteli AtoZin tuoretta toimitusjohtajaa Mikko Leinosta.

Artikkelissa kerrotaan mm. miten hän tuli valituksi tehtävään, millainen kulttuuri meillä on ja millaiset sisäiset ohjurit meitä arjessa vie eteenpäin. Mainintana myös vasta julkaistu AtoZ allekirjoitusbonus tuleville tiimiläisille. Tarjoamme jokaiselle suoraan hakeneelle uudelle AtoZtyypille 1kk:n ylimääräisen palkan.

Lue artikkeli kokonaisuudesssaan Aamulehden sivuilta
https://www.aamulehti.fi/talous/art-2000007762001.html

Kertauksena vielä AtoZin allekirjoitusbonus:
Tarjoamme jokaiselle meille suoraan hakeneelle uudelle AtoZ-tyypille allekirjoitusbonuksen helmikuusta 2021 alkaen. Bonus maksetaan kertakorvauksena uudelle työntekijälle ensimmäisen palkanmaksun yhteydessä tai koeajan päättymisen jälkeen. Henkilön työsuhteen päättyessä koeaikana, on työntekijä velvollinen hyvittämään bonuksen takaisin AtoZille, mikäli bonus on otettu vastaan työsuhteen alussa.