Skip to content

yhteistyössä
Codemen - Porkka

AtoZilta ammattitaitoa ja kokemusta laajaan IT-hankkeeseen 

Porkka Finland Oy tuottaa ja myy kylmälaitteita useiden alojen, kuten hotelli- ja ravintola-alan, elintarvikealan sekä lääke- ja meriteollisuusalan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

Porkan jäähdytysratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita, ja mittava tuotevalikoima kattaa laitteita kylmä- ja pakastekaapeista linjastoihin ja jäähdytettäviin huoneisiin. Porkka toteuttaa tuotteidensa teknisen suunnittelun lisäksi asiakkaan halutessa myös niiden asennuksen ja projektinhoidon. 

Yhteistyö käyntiin Codemen-verkoston avulla 

Porkan ja AtoZin yhteistyö sai kipinänsä Codemen-verkoston kautta. Codemen on Suomen laajin ICT-alan verkosto, joka käsittää tällä hetkellä yli 500 ohjelmistoalan yritystä ja 4000 asiantuntijaa ympäri Suomen.

”Verkostomme kokoaa yhteen ohjelmistoalan yrityksiä ja asiantuntijoita sekä saattaa tietoteknistä osaamista tarvitsevat asiakkaat yhteen ammattiosaajien kanssa. Codemen toimii asiakkaan ja asiantuntijan välissä sopimuskumppanina ja varmistaa, että kaikki menee niin sanotusti by the book”, avaa Codemenin toimitusjohtaja Juha Karjalainen.

”AtoZ on kuulunut verkostoomme jo useamman vuoden ja onkin yksi pitkäaikaisimmista ja aktiivisimmista kumppaneistamme Codemenilla – olemme tehneet heidän kanssaan monella saralla yhteistyötä niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella.

Kun Porkan hankkeeseen tuli tarve asiantuntevalle projektipäällikölle, AtoZilta löytyi kauttamme heille sopiva tekijä”, Karjalainen sanoo.

IT-hankkeen vetovastuun ehtona erityisosaaminen ja kokemus 

Kesällä 2019 Porkalla alettiin valmistella suhteellisen laajaa IT-hanketta, jonka tarkoituksena on kehittää yritykselle kokonaan uusi, räätälöity ja suunnitteluautomaatiota hyödyntävä CAD-järjestelmä, jolla suunnitellaan Porkan yhden tehtaan valikoimaan kuuluvia, asiakasräätälöityjä tuotteita.

Lisäksi hankkeessa otetaan käyttöön CAD-järjestelmään liitettävä tuotetiedonhallintajärjestelmä, joka tulee sisältämään Porkan kaiken tuotetiedon, eli se palvelee myös Porkan muita tuotealueita ja tehtaita. Hankkeelle tarvittiin ammattitaitoinen ja riittävän kokenut vetäjä, jollaista Porkalla ei tuolloin ollut nimittää tehtävään omasta takaa.

”Päätimme hyödyntää IT-projektissa asiantuntijaosaamista Porkan ulkopuolelta, joten laitoimme ilmoituksen Codemenin ohjelmistoyritysten verkostoon. Codemen esitteli meille hyvin nopealla aikataululla muutaman erittäin varteenotettavan kandidaatin, joista valitsimme tehtävään profiililtaan parhaiten sopivan”, kertoo Porkan tutkimuksesta ja tuotekehityksestä vastaava Markku Kukkonen. 

AtoZin asiantuntija toimii Porkan hankkeessa projektipäällikkönä, eli hän koordinoi hanketta Porkan edustajana ja valvoo siinä Porkan etua. IT-järjestelmien kehitys on Kukkosen mukaan edennyt sujuvasti ajoittaisista haasteista huolimatta. 

 ”Hanke on välillä vaatinut aika pitkää pinnaa projektipäälliköltämme, ja kesken kaiken myös koronapandemia tuli sotkemaan kuvioita. AtoZin asiantuntija on kuitenkin onnistunut pitämään hankkeen hienosti kasassa, ja olemmekin pysyneet hyvin projektisuunnitelmassa kiinni”, Kukkonen toteaa tyytyväisenä.

”Projektin on määrä valmistua vuoden loppuun mennessä. Tähän asti olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä AtoZin osaamiseen ja yhteistyöhön. Kaikki on mennyt alusta lähtien mallikkaasti, ja myös yhteydenpito on todella jouhevaa. Voimme siis ehdottomasti suositella AtoZia.” 

 AtoZin tarjoama palvelu Porkka Finlandille sisältää siis

  • Projektin johtamisen laajassa IT-järjestelmähankkeessa 
  • Asiakkaalle räätälöidyn CAD-järjestelmän kehittämisen valvonnan 
  • Tuotetiedonhallintajärjestelmän käyttöönottoprojektin vetämisen 

Jos projektisi kaipaa kokenutta IT-asiantuntijaa, ota yhteyttä #AtoZtyyppeihin 

Myös he luottavat #AtoZtyyppeihin

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Yksi askel niin voimme olla avuksi

Jätä meille yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Voit myös varata ajan ilmaiselle tunnin mittaiselle konsultaatiolle missä syvennymme yrityksesi ohjelmistohaasteisiin.

Varaa keskusteluaika

Myös he luottavat #AtoZtyyppeihin

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin

Codemen - Porkka

Edunvalvonta asiakkaan parhaaksi

Päätimme hyödyntää IT-projektissa asiantuntijaosaamista Porkan ulkopuolelta,
j
oten laitoimme ilmoituksen Codemenin
ohjelmistoyritysten verkostoon.

AtoZin asiantuntija toimii Porkan hankkeessa projektipäällikkönä, eli hän koordinoi hanketta Porkan edustajana ja valvoo siinä Porkan etua. 
IT-järjestelmien kehitys on Kukkosen mukaan
edennyt sujuvasti ajoittaisista haasteista huolimatta.

Lue lisää
Mylab

Asiantuntijat tuotekehityksen apuna

Mylab käyttää tietojärjestelmiensä kehityksessä omien työntekijöidensä lisäksi myös ulkoisia asiantuntijapalveluita, mitä kautta AtoZkin astui mukaan kuvioon. 

Mylabin juuret ovat Pirkanmaalla, ja teemme tiivistä yhteistyötä täkäläisten softayritysten kanssa.
AtoZ otti meihin yhteyttä ja tiedusteli, olisiko meillä tarvetta osaavalle ohjelmistokehittäjälle. Siitä yhteistyömme lähti sitten rakentumaan ja on jatkunut nyt puolisentoista vuotta

Lue lisää
SataDiag

Räätälöity Tieto 2-ERP asiakkaan tarpeita kuunnellen

Suunnittelun pohjalta AtoZ loi meille selainpohjaisen Tieto 2 -nimisen ohjelmiston todella reippaalla aikataululla, ja se on nyt ollut meillä noin kolme vuotta sujuvassa käytössä. Nyt voimme välittää lausuntoja ja tutkimustietoja toisella puolella Suomea asuvalle lääkärille samassa järjestelmässä, johon jokaisella on omat tunnukset oikeuksineen,
Tunninen kertoo.
 

Lue lisää
PALVELUT

Näissä olemme suvereeneja!

icon_ohjelmistokehitys

Digitaalista palvelu- ja tuotekehitystä A to Z.

Tarjoamme osaamistamme laajalti eri ohjelmistokehityksen osa-alueissa. Palvelumme kattaa ratkaisut konsulttipalveluista kokonaisten tietojärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

icon_edunvalvonta

Edunvalvonta

Varmistamme ohjelmistokehityshankkeiden sujuvuuden tilaajan ja toimittajan välillä alusta loppuun, eli A:sta Z:aan. Kutsumme tätä Asiakkaan Edunvalvonnaksi.

icon_devaaja

Laadunvarmistus & Ohjelmistotestaus

”Laatu pitää nähdä – mutta myös tuntea”. Tunnemme syvää huolta ohjelmistoratkaisujen laadusta. Sen vuoksi laadunvarmistus on lähellä sydäntämme ja haluamme varmistaa asiakkaallemme laadukkaat ratkaisut.

Ota suora yhteys #AtoZmyyntiin

Lupaamme syventyä ongelmasi ratkaisuun kaikella intohimolla ja osaamisella.

Tommi Kauppinen

Ollaan yhteydessä!

Minut tavoitat parhaiten soittamalla
045-8546652
tai tekstiviestillä, WhatsAppilla ja meilillä.

Verkostoidun mielellään myös LinkedInin välityksellä.

LinkedIn

Jarno Mäkinen

Ollaan yhteydessä!

Minut tavoitat parhaiten soittamalla
045-6697032
tai tekstiviestillä, WhatsAppilla ja meilillä.

Verkostoidun mielellään myös LinkedInin välityksellä.

LinkedIn

Sähköpostimme ovat muotoa
etunimi.sukunimi@atoz.fi

Ota yhteyttä!