Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

AtoZin toimintaperiaatteet ja uudet omistajat

AtoZin toimintatapaan kuuluvat avoimuus, rehellisyys ja reiluus. Avoimuudesta kertoo se, että meillä kaikki tieto on kaikkien saatavilla ja nähtävissä, ellei sitä erikseen estä lait tai turvallisuussopimukset. Rehellisyys on toimintatapamme perusta, ja pyrimme toimimaan sellaisten ihmisten ja tahojen kanssa jotka myös toimivat rehellisesti ja muita kunnioittaen. Reiluuden yksi ilmentymä AtoZilla on että kaikilla on samat mahdollisuudet vaikuttaa ja edistää asioita.

Toisella tavalla reiluus näkyy meillä siten, että kaikilla tiimimme jäsenillä on mahdollisuus päästä omistajiksi AtoZiin. Tämän vuoden syksyllä järjestettiin ensimmäinen mahdollisuus henkilöstölle hankkia AtoZin osakkeita itselleen. Myös osakkeiden hinnoittelu- sekä hankintamalli sovittiin yhdessä henkilöstön kanssa. Ilokseni voin kertoa, että AtoZ sai 7 uutta osakasta tällä kierroksella. Toivotan teidät kaikki uudet AtoZin omistajat tervetulleiksi yhtiön omistajiksi! Jatkossakin on tarkoitus jatkaa samalla mallilla, ja järjestää henkilöstölle uusia mahdollisuuksia hankkia lisää yhtiön osakkeita tai tulla mukaan uudeksi osakkeenomistajaksi.

AtoZ Oy on kokonaan tiiminsä omistama yritys, joka on kasvanut erittäin kannattavasti perustamisensa (7/2017) jälkeen nyt noin 2,5M€ liikevaihdon yritykseksi. AtoZin tavoite on kasvaa jatkossakin, mutta olla edelleen ”Ihmisen kokoinen – nyt ja tulevaisuudessa”.

- Hpj Jyrki Oksanen