Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

AtoZ lahjoittaa 1 % liikevaihdostaan Ukrainassa hätää kärsivien hyväksi! Liity mukaan!

Haluamme yrityksenä kantaa vastuumme ja kortemme kekoon tässä vallitsevassa täysin poikkeuksellisessa maailmantilassa. Mielestämme rauhan ja elämän tulee mennä yrityksillä rahan tekemisen edelle. Lahjoitamme siis 1 % kuukausittaisesta liikevaihdostamme Ukrainassa hätää kärsivien hyväksi.

Lahjoitus toteutetaan puoliksi hajautettuna SPR:n katastrofiapurahaston sekä UNICEF:in välillä. Aloitamme lahjoittamisen helmikuun liikevaihdostamme ja jatkamme kuukausilahjoituksia siihen saakka, että Ukrainassa saadaan rauha aikaiseksi. Koska emme vielä tiedä, millaisen iskun oma taloutemme tilanteesta ottaa, pidämme tässä vaiheessa lahjoituksen jatkumiselle takarajana kesän 2022.

Kaikki raha on aina pois jostain muusta. Koska näin merkittävä taloudellinen päätös koskee meitä kaikkia, äänestimme aiheesta henkilöstön esityksen pohjalta. Äänestyksen tuloksena esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Myös Aamulehti huomioi AtoZin lahjoituksen näkyvästi sivustollaan.

Haastamme myös muut yritykset mukaan talkoisiin! Jos yrityksellänne kassa kestää ja koette saman hädän tilanteesta kuin me, auttakaa! Tehkää niin kuin toivoisitte itsellenne tehtävän.

#AtoZtyypit <3