Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Toimitusjohtaja Mikko Leinonen kiihdyttämään AtoZ Oy:n kasvua

Mikko Leinonen AtoZ Oy:n toimitusjohtajaksi.

Mikko Leinonen siirtyy AtoZ Oy:n toimitusjohtajaksi kiihdyttämään yrityksen kasvua ja kehitystä 2.1.2021 alkaen. Leinonen on viimeiseksi vastannut OpusCapitan asiakaskokemuksesta ja hänellä on vankka tiedolla johtamisen konsultoinnin ja tutkimuksen tausta.

"AtoZilla on nuoreksi yhtiöksi jo hienoja tyytyväisiä asiakkaita. Organisaation avoimuus ja läpinäkyvyys sekä yhdessä tekeminen kulttuurin peruskivinä tekivät suuren vaikutuksen. Odotan innolla pääseväni kirjoittamaan seuraavan kappaleen tähän jo hienoon tarinaan ja rakentamaan parasta asiakaskokemusta yhdessä osaavan henkilöstön kanssa". Mikko Leinonen kertoo ja jatkaa ”Koronasta ja sen mukanaan tuomasta globaalista talouden epävarmuudesta huolimatta uskon vahvasti, että AtoZin kaltaiselle ketterälle ja ammattitaitoiselle ohjelmistoalan yritykselle on tilausta digitalisaation edetessä myös pandemian aikana.”

AtoZ on kasvanut menestyksekkäästi kolmessa vuodessa jo 2,5Me liikevaihtotasolle, luopumatta ajatuksestaan olla "Ihmisen kokoinen - nyt ja tulevaisuudessa".