Blogi

Tilannekatsaus AtoZin toimintaan

Tilannekatsaus AtoZin toimintaan
Tommi Kauppinen

Kesälomat alkavat olla taputeltuna, joten on hyvä summata tilannetta blogin muodossa. Kesällä olemme viettäneet ansaitusti lomia ja ottaneet hieman rennommin. Nyt akusto on ladattu ja katseet on jo kohdistettu syksyn ja loppuvuoden tekemiseen.

Kevään aikana tiimimme pääluku kasvoi ja samalla aloitimme myös uusia asiakashankkeita. Syksyä ja loppuvuotta kohti edetessä työllistämme n.30 it alan ammattilaista, jotka auttavat mielellään softakehityksen ja laadunvarmistuksen parissa.

Toimintamme tavoite on auttaa asiakkaitamme kehittämään parempaa liiketoimintaa ja tulevaisuutta teknologian avulla digitaalisia työkaluja hyödyntäen. Olemme auttaneet asiakkaitamme useilla eri toimialoilla, kuten terveydenhuolto, pankki ja maksuliikenne, metsäteollisuus, logistiikka, vähittäistavarakauppa, media, kaivosteollisuus, liikenne. Asiakastarinoitakin pyrimme jatkossa tuomaan enemmän esille.

Tällä hetkellä ja viime aikoina olemme työskennelleet mm. näiden teknologioiden parissa: TypeScript, JavaScript, React, Angular, ObjectScript, Java, Python, RobotFramework, Jenkins, AzureDevOps, .Net, C#, Apache Camel.

Tavoitteenamme on jatkossakin kasvattaa toimintaamme maltillisesti ja palkata uusia Asiantuntijoita mukaan AtoZin tiimiin. Lisäksi olemme kehittämässä uusia palveluita ja laajentamassa palvelutarjontaamme, jotta voimme jatkossa palvella aiempaa laajempaa asiakaskuntaa. Uusista palveluista tulemme kertomaan tarkemmin loppuvuoden aikana.

Mikäli AtoZin toiminta kiinnostaa työpaikkana tai haluat keskustella yhteistyön mahdollisuuksista niin ole yhteydessä Tommi Kauppinen 045-8546652 / tommi.kauppinen@atoz.fi ja tuumaillaan miten voimme parhaiten olla avuksi.


Aihesanat

Yhteystiedot

Kaikki sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@atoz.fi.

Voit olla suoraan yhteydessä myyjiimme ja hallitukseen, tai lähettää meille viestiä contact@atoz.fi

Työpaikkatiedustelut kannattaa lähettää suoraan rekry@atoz.fi -osoitteeseen.

Tommi Kauppinen

Myynti ja rekrytointi

+358 45 8546652

Iiris Sarpiokoski

Rekrytointi / HR

+358 50 470 6000

Kimmo Hakkarainen

Johtava konsultti
Hallituksen jäsen

+358 45 6392785

Jouko Johansson

Johtava konsultti
Teknologia

+358 40 5785758

Tommi Puonti

Johtava konsultti
Laadunvarmistus
Hallituksen jäsen

+358 45 1306341

Jyrki Oksanen

Perustaja
Hallituksen puheenjohtaja

+358 45 651 7681