Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Tilannekatsaus AtoZin toimintaan

Kesälomat alkavat olla taputeltuna, joten on hyvä summata tilannetta blogin muodossa. Kesällä olemme viettäneet ansaitusti lomia ja ottaneet hieman rennommin. Nyt akusto on ladattu ja katseet on jo kohdistettu syksyn ja loppuvuoden tekemiseen.

Kevään aikana tiimimme pääluku kasvoi ja samalla aloitimme myös uusia asiakashankkeita. Syksyä ja loppuvuotta kohti edetessä työllistämme n.30 it alan ammattilaista, jotka auttavat mielellään softakehityksen ja laadunvarmistuksen parissa.

Toimintamme tavoite on auttaa asiakkaitamme kehittämään parempaa liiketoimintaa ja tulevaisuutta teknologian avulla digitaalisia työkaluja hyödyntäen. Olemme auttaneet asiakkaitamme useilla eri toimialoilla, kuten terveydenhuolto, pankki ja maksuliikenne, metsäteollisuus, logistiikka, vähittäistavarakauppa, media, kaivosteollisuus, liikenne. Asiakastarinoitakin pyrimme jatkossa tuomaan enemmän esille.

Tällä hetkellä ja viime aikoina olemme työskennelleet mm. näiden teknologioiden parissa: TypeScript, JavaScript, React, Angular, ObjectScript, Java, Python, RobotFramework, Jenkins, AzureDevOps, .Net, C#, Apache Camel.

Tavoitteenamme on jatkossakin kasvattaa toimintaamme maltillisesti ja palkata uusia Asiantuntijoita mukaan AtoZin tiimiin. Lisäksi olemme kehittämässä uusia palveluita ja laajentamassa palvelutarjontaamme, jotta voimme jatkossa palvella aiempaa laajempaa asiakaskuntaa. Uusista palveluista tulemme kertomaan tarkemmin loppuvuoden aikana.

Mikäli AtoZin toiminta kiinnostaa työpaikkana tai haluat keskustella yhteistyön mahdollisuuksista niin ole yhteydessä Tommi Kauppinen 045-8546652 / tommi.kauppinen@atoz.fi ja tuumaillaan miten voimme parhaiten olla avuksi.