Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

AtoZin ihmiset esittäytyvät

Ari on työskennellyt jo pitkään ohjelmistosuunnittelun parissa ja matkan varrella hänelle on tullut tutuksi monet teknologiat ja työkalut. Mielipuuhaa hänelle on, kun saa oppia uutta ja työskennellä alan uusimpien teknologioiden parissa. Työssä Ari kokee parhaaksi vaihtelevat ja erilaiset asiakasprojektit. Hän onkin päässyt kokemaan työuransa aikana hyvin erilaisia asiakasyrityksiä, toimialoja ja projekteja. Työn vastapainoksi hän tykkää matkustella maailmalla ja AtoZ:illa reissut ovat aina onnistuneet joustavasti. Joskus lomareissut on yhdistetty sulavasti työn kanssa niin, että kohdemaassa on viihdytty pidempään ja työt on tehty palmun alta etänä Suomeen.

Petrin voi jo luokitella IT-alan konkariksi hänen työuransa ulottuessa 90-luvulle saakka. Hän onkin toiminut ohjelmistoalalla milteipä kaikissa sen osa-alueissa. Petri hahmottaa nopeasti laajatkin kokonaisuudet, miten asiakkaan liiketoimintaa voi kehittää ja millaisia teknologioita hyödyntäen se on järkevää tehdä. Hän on erityisesti kiinnostunut erilaisten IoT-järjestelmien kehittämisestä. Projektipäällikkönä Petri painottaa aina asiakkaan etua, jotta asiakkaamme saa juuri sitä, mitä tarvitsee liiketoimintansa kehittämiseen!

Tommin tausta ja osaaminen löytyy myynnin parista. Kiinnostus teknologiaa kohtaan on saanut hänet suuntautumaan IT-alalle. Hän vastaa meillä myynnistä ja markkinoinnista sisältäen niiden kehittämisen. Tärkein fokus Tommilla on auttaa asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut heidän liiketoiminnan edistämiseksi. Hän hakeekin aina asiakkaan etua ”ROI” ja ”Bang for Buck” mielessään asiakkaan näkökannasta! Tommi kehittää myös aktiivisesti omaa osaamistaan erilaisissa valmennuksissa ja opiskelee työn ohella myynnin tradenomiksi. #myyntitradenomi Lisäksi hän on aktiivinen verkostoituja ja touhuilija jalkapalloseura- ja nuorkauppakamaritoiminnassa.

Me haluamme tutustua myös sinun kanssasi. Kerro meille osaamisestasi ja liity tiimiin! Voit olla suoraan yhteydessä tiimiläisiin tai laittaa viestiä: rekry@atoz.fi