Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Lomalta paluun juhlaa?

Meillä AtoZilla haemme hieman erilaista toimintakulttuuria, kuin mihin monessa muussa yrityksessä on totuttu. Olemme kaikki oikeasti ja aidosti tasa-arvoisia kaikessa yrityksemme toiminnassa. Kaikki yritykseemme liittyvä toiminta ja tieto ovat avoimia koko henkilöstöllemme! Ainoat rajoitteet näihin liittyen tulevat lainsäädännöstä ja asiakkuus- tai projektikohtaisista sopimuksista. Käytännössä kaikki yrityksessämme käytettävät toimintamallit ja ohjeet ovat henkilöstömme omaa käsialaa. Niitä voidaan myös tarkastella kriittisesti ja tarpeen ilmetessä päivittää niitä toiveiden mukaan. Muutostoiveiden ilmetessä, kuka vain henkilöstöstämme voi käynnistää ja ajaa muutoksia ja päivityksiä niihin.

Olemme valinneet erilaisten ” Paras työpaikka ja Great Place to Work ” ohjelmien sijaan hieman suoremman ja paremmin kohdistetun tien kehittää AtoZin toimintaa. Toimintamme yksi tärkeimmistä ohjureista onkin tehdä AtoZista paras työpaikka kaikille yrityksemme työntekijöille – kenellepä muullekaan? Yhdessä ja itse sen teemme, sillä kukaan muukaan ei sitä puolestamme tee!

Jos AtoZ kuulostaa kiinnostavalta työpaikalta, niin tule piipahtamaan kahvilla Finlaysoninkatu 7, soita minulle (Petrille) 0400-850013 tai laita mailia rekry@atoz.fi

Blogin on kirjoittanut lomalta hyvillä mielin töihin palannut Petri Nukarinen.

ps. Myös kilpailukykyinen etupakettimme on henkilöstön yhdessä suunnittelema ja päättämä. Siitä voit lukea tarkemmin täältä: https://www.atoz.fi/blog/2018/04/18/henkilostoedut/index.html