Skip to content

Atoz Oy:n liiketoiminnalliset periaatteet

AtoZ:in yksi perustamisen kulmakivistä on asiakkaan auttaminen räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen avulla, asiakkaan edun mukaisesti. Halusimme hieman avata mitä se kokonaisuutena tarkemmin ottaen tarkoittaa.

Työmme lähtee aina eteenpäin asiakkaan liiketoiminnan lähtökohdista. Pohdimme yhdessä asiakkaan kanssa ne alueet ja prosessit, joissa asiakkaan liiketoimintaa voi tehostaa paremmaksi digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen. Voimme uudistaa vanhaa tai luoda täysin uutta, kumpi vaihtoehdoista onkaan asiakkaan kannalta järkevämpi ja tehokkaampi kokonaisuus. Joskus nykyisten liiketoimien prosessit voivat olla jo hieman vanhentuneita ja tehottomia teknologian nopean kehityksen ansiosta. Silloin tehdään helposti turhaa manuaalista työtä, jota voi helposti digitalisoinnin avulla nopeuttaa ja tehostaa. Samalla vapautuu aikaa mahdollistaen resurssien keskittämisen enemmän liiketoimintaa kehittävään työhön. Useimmin teknologian kehitys avaa myös täysin uusia liiketoiminnan luomisen mahdollisuuksia.

Palvelumme skaalautuu lyhyistä konsultoinneista laajojen tietojärjestelmien toteutukseen. Pienimmillään se voi tarkoittaa excel-pohjaisen prosessin modernisointia pilvipohjaiseksi ratkaisuksi. Toisaalta palvelun rakennus voi olla paljon monimuotoisempi mobiiliaplikaatiolla varustettu laaja kokonaisvaltainen tietojärjestelmä kansainväliselle markkinalle.

Mitä yhteistyömme antaa asiakkaalle?

AtoZ:n tiimi on kasvanut monen teknologian kokeneesta taitajasta. Jokaisella tiimin jäsenellä on taustallaan erinomainen ja pitkä työhistoria eri toimialojen projekteista. Ammattitaidon ja laajan kokemuksen myötä osaamme varmistaa, että asiakkaalle hankittavat ratkaisut toteutetaan järkevästi ja kustannustehokkaasti. Näin voimme samalla varmistaa niiden tuovan parhaan vastineen investoinnille. Toteutetut ratkaisut ovat nykyaikainen yhdistelmä pilvialustojen tarjoamia palveluita räätälöitynä asiakkaamme liiketoiminnan vaatimuksiin. Näin tuotetulla palvelulla saavutetaan erittäin hyvä kustannustehokkuus ja ylläpidettävyys vuosiksi eteenpäin!

Toteutamme jokaisen projektin ammattitaidolla asiakkaan liiketoiminnan lähtökohdista, kehittäen sitä yhdessä paremmaksi. Toimintamme tavoite on auttaa asiakkaita saavuttamaan omat tavoitteensa ja näin saamaan aitoa lisäarvoa yhteistyöstä.

Jos olet kiinnostunut tehostamaan omaa liiketoimintaasi digitalisaation avulla, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä niin keskustellaan aiheesta lisää:

Tommi Kauppinen 045-8546652 / tommi.kauppinen@atoz.fi

Petri Nukarinen 0400-850013 / petri.nukarinen@atoz.fi