Skip to content

AtoZ:in lyhyt historia

AtoZ Oy on perustettu 04.07.2017, jolloin yhtiö aloitti toimintansa Millisoft Oy -nimellä ohjelmistokehitykseen ja laadunvarmistukseen keskittyneenä ohjelmistopalveluja tarjoavana asiantuntijayrityksenä. Yrityksen perusti “vanhempi arkistonhoitaja” Jyrki Oksanen, joka noin 12 vuoden yrittäjäkokemukseen ja yli 25 vuoden IT-alan kokemukseen pohjautuen halusi luoda yrityksen, jossa henkilöstön olisi hyvä olla ja asiakasta palveltaisiin aidosti asiakkaan edunvalvontakonseptin mukaisesti.

AtoZ Oy muodostui yritysjärjestelyn yhteydessä, kun Millisoft Oy osti liiketoimintakaupalla alkuvuonna 2018 pilvipalveluiden teknologiastartupyritys AttoZeta Oy:n liiketoiminnot. Samassa yhteydessä Millisoftin nimi muuttui AtoZ Oy:ksi ja yritys perusti Tampereelle pilvipalveluiden kehitysyksikön Finlaysonin kulttuurihistoriallisesti perinteikkäälle alueelle.

Helmikuussa 2018 aloitti yrityksen toimitusjohtajana Juha Autio ja samalla alettiin panostaa entistä enemmän kansainväliseen ja moniulotteiseen palveluliiketoimintaan tavoitteena luoda kokonaishankkeita toimittava digitalisaatiokumppani asiakasyrityksillemme tyyliin A to Z eli alusta loppuun asti.

Työllistämme maaliskuussa 2018 Tampereella ja Helsingin alueella yhteensä yli 10 henkeä ja tavoitteenamme on kasvattaa määrä yli kahteenkymmeneen vuoden loppuun mennessä.