Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Jokaisen työpäivän ei tarvitse olla työpäivä

Tekstin kirjoitti Ossin tytär Pinja Ossia haastattelemalla.

AtoZ tarjoaa työntekijöilleen yhden ylimääräisen vuosivapaapäivän jokaista työssäolovuotta kohden, ja näitä palvelusvuosivapaita on mahdollisuus kerryttää jopa kymmenen päivää käytettäväksi vuodessa. Ossilla vuosia AtoZilla on kertynyt jo yli neljä kappaletta, joten myös vuosilomapäiviä on kohta jo ylimääräisen viikon loman verran.

Tällä edulla halutaan kiittää työntekijöitä heidän antamasta työpanoksesta ja mahdollistaa vapaapäivän viettäminen jokaiselle mieluisalla tavalla.
#AtoZvilla:lla tilaa on riittävästi, joten myös meidän työntekijöiden perheitä tulee viettämään marraskuuta Espanjan auringon alle.

“Meidän perhe saapui viikko sitten #AtoZvillaan nauttimaan lämmöstä ja perheen yhteisestä ajasta. Niin etätyöt kuin etäopiskelutkin ovat sujuneet leppoisasti uima-altaan äärellä, ja iltapäivisin aikaa on hyvin jäänyt uusien kaupunkien ja nähtävyyksien kiertämiseen

Hyödynsin oman palvelusvuosivapaapäiväni tänään viettäen laatuaikaa tyttärieni kanssa Fuengirolan Bioparcissa. Eläintarhat olivat merkittävä osa minun omia lapsuuden lomamatkojani ja siksi halusin tarjota tyttärilleni samanlaisen vierailun nyt heidän viimeisenä lomapäivänään."

“Erityisesti tärkeää oli se että sain mahdollisuuden koota perheeni jälleen yhteen, varsinkin kun lapset ovat jo lähteneet pois kotoa” - Ossi kertoo. 

Eläintarhassa lempieläimeni oli kultapanda, tyttöjen tiikeri ja kääpiökauris.

2022-11-16 gekko1