Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

#AtoZtyypit ja ämpärit <3

#AtoZtyyppien ämpärit ovat muodostuneet jo suorastaan legendaariseksi #AtoZtyyppien sekä asiakkaidemme keskuudessa! Ämpärit taitavat olla ainut oikea perinne, joka näinkin nuorelle yritykselle on ehtinyt syntyä.

Karkkia on jo aikaisemmin viety asiakkaillemme tuomaan joulumieltä ja kiitoksena hyvästä yhteistyöstä. Isoimmat asiakkaat ovat makeaa saaneet aikaisemminkin yli parikymmentä kiloa. Tänä vuonna päätimme repäistä vähän isommin! Sen lisäksi, että päivitimme ämpärit ”tee se itse versiosta” kunnon AtoZ-logoilla varustettuihin laatututuotteisiin, halusimme myös jakaa jouluiloa asiakkaidemme lisäksi muille. Tänä vuonna AtoZin karkkiämpärit saivat myös kaikki #AtoZtyypit!

Karkeista nauttivat eniten lapset ja jos joku kaipaa makeaa, niin sairaalassa olevat lapset. Näinpä veimme tänäkin vuonna karkkilähetyksen TAYS:n lastenosastolle. Karkit luovutettiin 16.12 ja niitä oli vastaanottamassa Jaana Koivuselkä.

Eikä siinäkään vielä kaikki. AtoZ ei olisi mitään ilman yhteisöä ympärillämme. Tänä vuonna haluamme jakaa hyvää joulumieltä myös muille tamperelaisille. Näinpä huomenna lauantaina 18.12 #AtoZtyypit lapsineen jalkautuvat Finlaysonin alueelle klo 13 alkaen toivottamaan makeaa joulua kaikille. Etsi siis iloisen näköisiä lyhyitä ihmisiä, jolla on jotain AtoZiin viittaavaa päällä ja ämpäri kädessä ja käynnistä herkullinen joulu!

Eikä tässäkään vielä kaikki (lue Ostos-tv äänellä). Mikäli et sattuisi jo olemaan AtoZin asiakas tai pääsisi Tampereelle lauantaina karkkiämpäreiden äärelle, älä suotta murehdi, sinulla on vielä mahdollisuus saada omasi! Yksi karkkiämpäri vaihtaa tänä vuonna omistajaansa arvonnan tuloksena.
joulusuklaat
Välitä siis arvauksesi #AtoZtyypille tai kommentoi somejulkaisuihimme (LinkedIn, Instagram, Facebook), montako karkkia #AtoZämpäri sisältää. Arvonta suoritetaan maanantaina 20.12 klo.15.00 ja ämpärin voimalla onnellinen voittaja pääsee nauttimaan sokerihumalasta aina uuteen vuoteen saakka.

Tästä suoraa tietä arvontaan:
https://www.facebook.com/AtoZOy
https://www.instagram.com/atozoy
https://www.linkedin.com/company/atoz-fi

Hyvää joulua kaikille!

#AtoZtyypit

*Disclaimer: AtoZ ei vastaa mahdollisista karkkiämpäreiden kulutuksesta aiheutuvista hammaslääkärikuluista, hyvästä mielestä sen sijaan kyllä.