Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Kooste vuoden 2020 tapahtumista

Vuosi 2020 oli kaikkien osalta erikoislaatuinen, niin myöskin meillä AtoZilla. Maaliskuussa siirryimme etätöihin lähes kaikissa hankkeissamme, myös monissa sellaisissa joissa se aiemmin ei olisi ollut mahdollista kovinkaan helposti. Vuoden edetessä pystyimme asiakkaidemme kanssa kehittämään yhteistyötä monella eri tavalla, ja samalla myös joillakin asiakkailla aiemmin ollut pieni epäilys etätyön tehokkuudesta hälveni melko hyvin pois. Voikin sanoa että mennyt vuosi on tiivistänyt yhteistyötämme monen asiakkaamme kanssa merkittävästi. Kehitimme myös omaa toimintaamme jotta voisimme jatkossa entistäkin paremmin palvella asiakkaitamme – nykyisiä ja tulevia.

Vaikka toiminnassamme oli paljon uhkakuvia ja hetkelliset markkinamuutokset näkyivät meilläkin keväällä ja kesällä, liiketoimintamme oli vuoden 2020 aikana edelleen kasvussa ja saavutimme noin 2,5M€ liikevaihdon, pysyen myös edelleen selkeästi kannattavana. Teimme myös toimia, joilla pystyimme vahvistamaan kassaamme tulevaisuuden kasvua varten. Olemmekin nyt taloudellisesti selkeästi paremmassa tilanteessa kuin vielä vuosi sitten, vaikka tilanteemme ei tuolloinkaan ollut mitenkään huono.

Laajensimme kuluneen vuoden aikana myös AtoZin omistajapohjaa ja nyt merkittävä osa henkilöstöstämme on yhtiön osakkaina. Loppuvuonna AtoZiin nimitettiin Toimitusjohtajaksi Mikko Leinonen, jonka tehtävänä on jatkossa luotsata AtoZista seuraava, entistäkin parempi versio työpaikaksi meille kaikille sekä kumppaniksi asiakkaillemme.

Alkaneen vuoden 2021 aikana on tarkoitus edelleen kasvattaa yhtiötä sekä myös tarjota henkilöstölle mahdollisuutta osakkuuteen. Vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdilla ja uusia tiimiläisiäkin on aloittanut tammikuun aikana jo puolenkymmentä. Suunta on siis eteenpäin edelleen. Kiitos koko tiimille viime vuodesta ja tsemppiä alkaneelle vuodelle!