Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Kooste vuoden 2019 tapahtumista

AtoZin vuosi 2019 oli kokonaisuutenaan varsin onnistunut: Olimme mukana monissa mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa. Henkilömääräisesti kasvoimme mukavasti, sekä onnistuimme myös saamaan yhteistyön liikkeelle monen uuden asiakkaan kanssa. Uusien lisäksi saimme vahvistettua jo olemassa olevia kumppanisuhteita.

Liikevaihtoa kartutimme vuodessa 2,1M€ ja liiketoiminnan tulos oli noin 15% (tilintarkastamaton). Kasvua saimme siis aikaiseksi noin 67% edelliseen vuoteen verrattuna. Vuoden 2020 aikana kasvumme jatkuu ja tulemme kasvattamaan myös kumppaniverkostoamme edelleen.

Vuoden 2020 aikana suunnitelmissa on laajentaa AtoZin omistajapohjaa, kun koko henkilöstöllä on mahdollisuus tulla mukaan omistamaan yritystä. Jatkossa kaikille AtoZin täysaikaisille henkilöille tarjotaan mahdollisuutta omistajuuteen samoilla periaatteilla.