Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

AtoZin yhteiskuntavastuullinen toiminta

AtoZ on olemassaolonsa alusta lähtien panostanut henkilöstönsä hyvinvointiin monin eri tavoin mm. tarjoamalla erittäin laajan työterveyspalvelun. Sen lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia joilla oma henkilöstömme pystyy pitämään itsestään ja toisistaan huolta, henkisesti sekä fyysisesti.

Henkilökuntamme hyvinvointiin panostuksen lisäksi, kannamme kortemme kekoon myös yhteiskunnallisesti ja tuemme ihmisten hyvinvointia Pirkanmaalla.

Olemme mukana tukemassa nuorten urheilu sponsoroimalla FC Nokian 05-tyttöjen jalkapallojoukkuetta https://fcnokia.sporttisaitti.com/joukkueet/05-tytot

Aikuisten puolella tuemme Lempäälän LeKi Hockeyn jääkiekkoa https://lekikiekko.fi, sekä hieman varttuneempien aikuisten Tammer Futis ry:n (TamFU) ikämiesjoukkueen toimintaa https://www.tamfu.fi. (Kuvassa TamFu KKI45 joukkueen kauden viimeisen ja voittoon päättyneen pelin osallistujat)

Urheilutoiminnan tukeminen on tärkeä osa AtoZia ja pyrimme kantamaan tätä kautta yhteiskuntavastuutamme myös nyt, kun yhteiskuntamme on kokenut vaikeat ajat globaalin pandemian kautta. Tehdään jokainen parhaamme, paremman tulevaisuuden eteen.