Skip to content

Millisoftin Akatemian ensimmäinen kierros on valmis

Uusien yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden yrittäjäpolun alkuun auttamiseen perustettu perehdytysohjelma "Millisoft Akatemia" on päässyt ensimmäisen kierroksensa loppuun.

Ensimmäisellä kierroksella mukana oli kaksi kokenutta yrittäjyydestä kiinnostunutta henkilöä, joiden taustan ja ideoiden pohjalta lähdettiin rakentamaan heille soveltuvaa liiketoimintaa. Akatemian palvelut saatiin käytyä erittäin lyhyessä syklissä lävitse sillä molemmat osallistujat olivat erittäin motivoituneita ja heidän visionsa olivat jo hyvin pohdittuja. Molemmat henkilöt päättivät ryhtyä yrittäjiksi ja näin ollen Akatemian ensimmäinen kierros oli varsin hyvin onnistunut. Toinen henkilö hankki itselleen jo olemassa olevan yrityksen, Best Runners Oy:n ja muutti sen liiketoiminnan vastaamaan omaa osaamisaluettaan. Yritys keskittyy jatkossa testauspalveluiden tarjoamiseen Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Akatemian seuraavan kierroksen alkamisesta tullaan infoamaan lähiaikoina tarkemmin. Kiitos Akatemiaan osallistuneille ja onnea yrittäjäpolullenne!