Paras työpaikka kaikille AtoZlaisille

Me AtoZilla uskomme avoimuuteen ja yhdessä tekemisen ilmapiiriin.

Haluamme pitää työympäristön viihtyisänä ja varmistaa jokaisen yksilön hyvinvointi. Yrityksen perustamisesta lähtien tavoitteena on ollut luoda paras mahdollinen työpaikka kaikille AtoZlaisille. Olemme yhdessä määritelleet toimintamme pelisäännöt ja sitoutuneet noudattamaan niitä. Sovittujen pelisääntöjen rajoissa AtoZlaisilla on täysi vapaus toimia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti.

AtoZ Oy toimii Teal-mallin mukaisesti ja meillä kaikki työntekijämme omaavat samat vapaudet ja vastuut toimia. Toimintamme on kokonaisuudessaan hyvin läpinäkyvää ja lähes kaikki tieto yrityksen sisällä on koko henkilöstön saatavissa.

Myös kaikki etuudet ovat henkilöstön käsialaa ja niihin on mahdollista vaikuttaa jatkossakin. Jokainen AtoZlainen saa käyttöönsä mm. seuraavia etuja: Liukuva työaika, ylimääräinen lomapäivä per vuosi (kumulatiivisesti max10pv/10v), Smartumin lounas- liikunta- ja kulttuurietu, läppäri (Apple / PC), puhelin + liittymä, työterveys ja hammashoito (Mehiläinen), tiimilounas, työsuhdematkalippu, auton pysäköintimaksut ja tarvittaessa luottokortti erilaisia hankintoja varten. Kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi tarjoamme erilaisia rahallisia bonuksia kannustamaan hyvään ja aktiiviseen työntekoon Lisäksi järjestämme erilaisia virkistyshetkiä lähes kuukausittain.

Jos joku AtoZlaisista huomaa toimintamallissamme päivittämisen tarvetta, hän voi tehdä siitä esityksen. Muutosehdotukset käsitellään demokraattisesti ja päätökset tehdään sen mukaisesti. Olemme rohkeita kokeilemaan uusia asioita ja mottomme näissä onkin: epäonnistutaan ennemmin nopeasti, kuin suunnitellaan pitkästi. Toimintamallimme nojaa myös vahvasti agile- ja lean-toimintamallien suuntaan.

Lisää Teal mallista voit lukea täältä: Reinventing Organizations ja Wikipedia.

Käy ura-sivuillamme tutustumassa tarkemmin millaista osaamista toivomme tiimiimme.

Yhteystiedot

Kaikki sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@atoz.fi.

Voit olla suoraan yhteydessä myyjiimme ja hallitukseen, tai lähettää meille viestiä contact@atoz.fi

Työpaikkatiedustelut kannattaa lähettää suoraan rekry@atoz.fi -osoitteeseen.

Tommi Kauppinen

Myynti ja rekrytointi

+358 45 8546652

Petri Nukarinen

Myynti
Liiketoimintajohtaja

+358 400 850013

Iiris Sarpiokoski

Rekrytointi / HR

+358 50 470 6000

Kimmo Hakkarainen

Johtava konsultti
Hallituksen jäsen

+358 45 6392785

Jouko Johansson

Johtava konsultti
Teknologia

+358 40 5785758

Tommi Puonti

Johtava konsultti
Laadunvarmistus
Hallituksen jäsen

+358 45 1306341

Jyrki Oksanen

Perustaja
Hallituksen puheenjohtaja

+358 45 651 7681