Skip to content
🇺🇦 Auta ukrainalaisia tekemällä lahjoitus UNICEFin tai Suomen Punaisen Ristin kautta. 🇺🇦

Jouko Kortelainen kiihdyttämään AtoZin pääkaupunkiseudun kasvua

TIEDOTE

Jouko Kortelainen siirtyy AtoZille 2.5.2022 vastaamaan AtoZin pääkaupunkiseudun liiketoiminnan kehityksestä ja kasvusta. Jouko siirtyy AtoZille Infinera Oy:n R&D-osaston johtotehtävistä.

"AtoZ on ollut tähän saakka yrityksenä kovin Tampere-keskeinen. Olemme jo pitkään hakeneet itsellemme Joukon kaltaista dynaamista verkostoitujaa Pääkaupunkiseudulle, sillä alalla iso osa asiakkaista on juuri Kehä kolmosen sisäpuolella. Joukolla on vielä kattava teknologinen osaaminen ja kokemusta alan ostajan roolista. Uskon siis saavamme Joukosta arvokkaan lisän myös koko yrityksemme kehittämiseen", kertoo AtoZin toimitusjohtaja Mikko Leinonen.

 "Hieno homma liittyä dynaamiseen kasvavaan AtoZ tiimiin. Minulla on vuosien kokemus AtoZin tarjoamista ensiluokkaisista asiantuntijapalveluista ja kyvystä vastata nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Tänään perehdytyspäivä ja huomenna Teknologia 22 messuille Mikon kanssa", kertoo Jouko.

AtoZ on se erilainen vuonna 2017 perustettu ohjelmistokehitys ja -testausyritys sekä todennäköisesti myös maailman avoimin softafirma! Kaikki #AtoZtyypit ovat tasa-arvoisia keskenään ja voivat tehdä päätöksiä yrityksen nimissä. Toukokuussa 2022 työllistimme hieman yli 40 henkilöä, joista seitsemän pääkaupunkiseudulla.