Blogi

AtoZin ihmiset esittäytyvät

AtoZin ihmiset esittäytyvät
Ari Korhonen, Petri Nukarinen, Tommi Kauppinen

Ari on työskennellyt jo pitkään ohjelmistosuunnittelun parissa ja matkan varrella hänelle on tullut tutuksi monet teknologiat ja työkalut. Mielipuuhaa hänelle on, kun saa oppia uutta ja työskennellä alan uusimpien teknologioiden parissa. Työssä Ari kokee parhaaksi vaihtelevat ja erilaiset asiakasprojektit. Hän onkin päässyt kokemaan työuransa aikana hyvin erilaisia asiakasyrityksiä, toimialoja ja projekteja. Työn vastapainoksi hän tykkää matkustella maailmalla ja AtoZ:illa reissut ovat aina onnistuneet joustavasti. Joskus lomareissut on yhdistetty sulavasti työn kanssa niin, että kohdemaassa on viihdytty pidempään ja työt on tehty palmun alta etänä Suomeen.

Petrin voi jo luokitella IT-alan konkariksi hänen työuransa ulottuessa 90-luvulle saakka. Hän onkin toiminut ohjelmistoalalla milteipä kaikissa sen osa-alueissa. Petri hahmottaa nopeasti laajatkin kokonaisuudet, miten asiakkaan liiketoimintaa voi kehittää ja millaisia teknologioita hyödyntäen se on järkevää tehdä. Hän on erityisesti kiinnostunut erilaisten IoT-järjestelmien kehittämisestä. Projektipäällikkönä Petri painottaa aina asiakkaan etua, jotta asiakkaamme saa juuri sitä, mitä tarvitsee liiketoimintansa kehittämiseen!

Tommin tausta ja osaaminen löytyy myynnin parista. Kiinnostus teknologiaa kohtaan on saanut hänet suuntautumaan IT-alalle. Hän vastaa meillä myynnistä ja markkinoinnista sisältäen niiden kehittämisen. Tärkein fokus Tommilla on auttaa asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut heidän liiketoiminnan edistämiseksi. Hän hakeekin aina asiakkaan etua ”ROI” ja ”Bang for Buck” mielessään asiakkaan näkökannasta! Tommi kehittää myös aktiivisesti omaa osaamistaan erilaisissa valmennuksissa ja opiskelee työn ohella myynnin tradenomiksi. #myyntitradenomi Lisäksi hän on aktiivinen verkostoituja ja touhuilija jalkapalloseura- ja nuorkauppakamaritoiminnassa.

Me haluamme tutustua myös sinun kanssasi. Kerro meille osaamisestasi ja liity tiimiin! Voit olla suoraan yhteydessä tiimiläisiin tai laittaa viestiä: rekry@atoz.fi


Aihesanat

Yhteystiedot

Kaikki sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@atoz.fi.

Voit olla suoraan yhteydessä myyjiimme ja hallitukseen, tai lähettää meille viestiä contact@atoz.fi

Työpaikkatiedustelut kannattaa lähettää suoraan rekry@atoz.fi -osoitteeseen.

Tommi Kauppinen

Myynti ja rekrytointi

+358 45 8546652

Petri Nukarinen

Myynti
Liiketoimintajohtaja

+358 400 850013

Iiris Sarpiokoski

Rekrytointi / HR

+358 50 470 6000

Kimmo Hakkarainen

Johtava konsultti
Hallituksen jäsen

+358 45 6392785

Jouko Johansson

Johtava konsultti
Teknologia

+358 40 5785758

Tommi Puonti

Johtava konsultti
Laadunvarmistus
Hallituksen jäsen

+358 45 1306341

Jyrki Oksanen

Perustaja
Hallituksen puheenjohtaja

+358 45 651 7681