Hyvää itsenäisyyspäivää!

06.12.2018

AtoZ:in syksy on ollut mukavan kiireinen. Olemme rekrytoineet syksyn aikana yli kymmenen uutta työntekijää ja työllistämmekin jo lähemmäs 30 henkeä. Kasvu jatkuu yhä hyvällä tahdilla.

Katso avoimet työpaikat sivuiltamme ja laita hakemusta tulemaan :) Meitä voit tulla rohkeasti tervehtimään messuille tai vaikka toimistollemme Tampereen Finlaysonille. Kävimme marraskuussa Tampereen teknillisellä yliopistolla IT-hekumassa ja siellä oli oikein mukava jutustella mahdollisesti tulevien AtoZ:laisten, nuorten IT-lupausten kanssa.

Uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa yhteistyö jatkuu vahvana. Tervetuloa asiakkaaksemme Elozo Oy!

Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän liikelaitos SataDiagin kanssa julkaisimme yhteistyön marraskuun puolella. Olemme toimittaneet SataDiagin käyttöön Tiedot2 -verkkopalvelun, joka tehostaa SataDiagin toimintaa merkittävästi kliinisen fysiologian yksikön toiminnassa. “AtoZin vahva osaaminen ja yhteistyön mutkattomuus ovat olleet merkittävässä roolissa yhteistyömme nopeaan etenemiseen”, sanoo Sairaalafysiologian vastuualuejohtaja, ylifyysikko Virpi Tunninen ja jatkaa “Kokemani yhteistyön pohjalta voin suositella AtoZin palveluja myös muille uudistettavia tietojärjestelmiä tarvitseville.”

Nyt hetkeksi rauhoittumaan itsenäisyyspäivän viettoon ennen loppuvuoden rutistusta. Toivotammekin kaikille oikein ihanaa itsenäisyyspäivää!

Hyvää itsenäisyyspäivää